Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση «Πολίτες για την Ξάνθη»: Μαζική και υπεύθυνη ψήφος τη δεύτερη Κυριακή

«Πολίτες για την Ξάνθη»: Μαζική και υπεύθυνη ψήφος τη δεύτερη Κυριακή

0
antampoufis syndyasmos

Αποφεύγουν να υποδείξουν εκλογική συμπεριφορά, όπως δηλώνουν

 
 
Με ανακοίνωσή τους για το εκλογικό αποτέλεσμα οι «Πολίτες για την Ξάνθη» που σημείωσαν μεν μικρή αύξηση, αλλά ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτέλεσμα που ήταν κατώτερο των προσδοκιών τους, ευχαριστούν τους συνδημότες που τους στήριξαν, αλλά παράλληλα αφήνουν αιχμές για το φαινόμενο της χειραγώγησης ψήφου. Για τη δεύτερη Κυριακή καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν μαζικά ως εγγύηση για την καλύτερη λειτουργία του δήμου, αλλά αποφεύγουν να εκφράσουν τη στήριξή τους σε κάποιο συνδυασμό. Αναλυτικά αναφέρουν: «Eυχαριστούμε τους συνδημότες που μας έδειξαν εμπιστοσύνη και ενίσχυσαν με τη ψήφο τους, τον συνδυασμό μας «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ». Δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο έργο που μας ανατέθηκε και να αγωνιστούμε, μέσα και έξω από το Δημοτικό συμβούλιο, όπως υποσχεθήκαμε, για το Δήμο Ξάνθης και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας μας.
Κάνουμε νέο ξεκίνημα και καλούμε τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν με τη συμμετοχή και δράση τους τη Δημοτική μας Κίνηση.
Ο προεκλογικός μας αγώνας υπηρέτησε το πολιτικό πλαίσιο που εγκρίθηκε από τη συνέλευση των πολιτών και αυτό το πολιτικό πλαίσιο υπηρετούμε και την επομένη των εκλογών. Χαρακτηριστικά, επισημαίνουμε το τελευταίο του απόσπασμα: «… Η αλλαγή στο Δήμο μας δεν θα πραγματοποιηθεί με τη συσπείρωση διαχειριστών της εκλογικής ψήφου, με τη μετακίνηση και τον προσεταιρισμό «παραγόντων» ή με την αλλοτρίωση και τη χειραγώγηση της ψήφου εξαθλιωμένων κοινωνικών ομάδων. Το νέο στο δήμο Ξάνθης έρχεται μέσα από την ενεργοποίηση, τη συμμετοχή και τη διεκδίκηση των πολιτών του.»
Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, πιστεύουμε ότι η μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας αποτελεί ενίσχυση της δημοκρατίας και εγγύηση για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου Ξάνθης. Καλούμε τους συμπολίτες μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με υπευθυνότητα και μαζικότητα.
Η λογική της υπόδειξης εκλογικής συμπεριφοράς αλλά και οι αντιλήψεις καθοδήγησης είναι ξένες προς τις δικές μας αρχές. Πορευόμαστε και πολιτευόμαστε στη βάση ισότιμης σχέσης με τους δημότες που μας στηρίζουν και έχουμε εμπιστοσύνη στις επιλογές των ενεργών συμπολιτών μας».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…