4 φλιτζάνια μαγειρεμένο αρνίσιο κρέας
3 μελιτζάνες
5-6 κολοκυθάκια
4 ντομάτες
2 ξερά κρεμμύδια
¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά μυρωδικά ξερά (βασιλικό, θυμάρι, δεντρολίβανο, εστραγκόν)
3 φλιτζάνια γιαούρτι
2 αυγά
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
Κόψτε σε μικρότερα κομμάτια τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τις ντομάτες. Βάλτε τα σε ένα ταψί με τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, ραντίστε τα με το ελαιόλαδο, αλατίστε και ψήστε τα στους 200ο C για 30 λεπτά. Βάλτε τα ψημένα λαχανικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος (σχετικά βαθύ) και ρίξτε το ψιλοκομμένο αρνίσιο κρέας (μαγειρεμένο που έχει περισσέψει από το Πάσχα). Ανακατέψτε όλα τα υλικά προσθέτοντας και τα μυρωδικά.
Χτυπήστε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τα αβγά, την τριμμένη παρμεζάνα και το αλατοπίπερο. Σκεπάστε με το μείγμα αυτό τα λαχανικά με το κρέας και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και το σερβίρετε.