Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ζυμαρόπιτα

Ζυμαρόπιτα

0
zimaropita
 
-1 λίτρο φρέσκο γάλα
-4 αβγά
-60 ml ελαιόλαδο
-200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
-200 γρ. κεφαλογραβιέρα, σε μικρά κομμάτια
-500 γρ. φέτα, χονδροσπασμένη
-400-500 γρ. αλεύρι (όσο χρειαστεί για να σχηματιστεί χυλός)
 
Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, τα αβγά, 20 ml από το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, την κεφαλογραβιέρα και τη φέτα. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε, έως ότου γίνει ένας πηχτός χυλός. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C. Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε µια λεπτή στρώση από τον χυλό. Ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνoυμε για περίπου 30 λεπτά.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…