Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μοσχαρίσιος κιμάς με φασόλια

Μοσχαρίσιος κιμάς με φασόλια

0
kimas fasolia
 
 
 
-30 ml. ελαιόλαδο ( 2 κ.σ.)
-1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-450 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
-1 κ.σ. κύμινο
-1 κ.γ. σκόνη τσίλι
-1 κ.σ. Worcestershire sauce
-20 κ.σ. barbecue sauce (450 ml. περίπου)
-15 γρ. ζάχαρη καστανή ( 1 κ.σ.)
-2 κονσέρβες άσπρα φασόλια
-900 ml συσκευασία ντομάτα ψιλοκομμένη
-2 κ.γ. μελάσα
-1 κονσέρβα μαύρα φασόλια
 
 
Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Σωτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθεί και προσθέτουμε τον κιμά. Σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα ο κιμάς. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για περίπου μιάμιση ώρα. Ανακατεύουμε τακτικά.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…