400 γρ. μοσχαρίσιο κρέας
2 ξερά κρεμμύδια
2 καρότα
1 φλιτζάνι μπουκετάκια μπρόκολου
2 κουτ. της σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
4 κουτ. της σούπας σόγια σος
¼ του φλιτζανιού σησαμέλαιο
½ φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
Αλάτι, Πιπέρι
Κόβετε το κρέας (προτιμήστε κιλότο γάλακτος ή φιλέτο) σε μικρά κομμάτια, καθαρίζετε και κόβετε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και τα καρότα σε φέτες. Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι 5 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο και σοτάρετε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά το κρέας μαζί με το τζίντζερ. Το αλατοπιπερώνετε και το μεταφέρετε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσει. Ζεσταίνετε στο ίδιο σκεύος λίγο σημαμέλαιο και σοτάρετε όλα τα λαχανικά μέχρι να αρχίσουν να σκουραίνουν. Προσθέτετε το κρέας, το χυμό πορτοκαλιού και τη σόγια σος και συνεχίζετε το μαγείρεμα σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά ακόμη, ανακατεύοντας τακτικά.