Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Μπορούν να παραμείνουν εφ’ όσον υποστηρίζουν την Ξάνθη»!

«Μπορούν να παραμείνουν εφ’ όσον υποστηρίζουν την Ξάνθη»!

0
panopoulos skepsi

Δεύτερη ευκαιρία από Skoda Ξάνθη στους νεαρούς Λάσπατζη – Παρασκευά

 

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον κυριακάτικο (26/01 – 19:30) αγώνα με τον Ολυμπιακό

 
 
 Να «μαζέψει» κάπως τον αρνητικό αντίκτυπο που προκλήθηκε από την απομάκρυνση των δύο νεαρών παικτών της, Στέλιου Λάσπατζη και Γιάννη Παρασκευά, λόγω της φωτογραφίας που έβγαλαν με τον Πράνιτς του Παναθηναϊκού, επιχείρησε χθες η Skoda Ξάνθη με νέα ανακοίνωση όπου αφήνει ανοικτή την… πόρτα επιστροφής σε αυτούς.
Η ξανθιώτικη ΠΑΕ στην ανακοίνωση της γνωστοποιεί στους δύο παίκτες ότι τους περιμένει ξανά στις Ακαδημίες της, αν και εφόσον αισθάνονται Ξάνθη.
Μεταξύ άλλων η χθεσινή ανακοίνωση ανέφερε:
«Πριν ένα χρόνο ο Τεχνικός Διευθυντής Γ. Παπαδημητρίου «γνωστοποίησε» στα τμήματα υποδομής ότι θα πρέπει να μη συμμετέχουν σε ένα «πάρτι» μέσω του ίντερνετ, facebook, twitter, skype, instagram κτλ. και να διαδίδουν αγωνιζόμενοι στην Ξάνθη, τα φίλαθλα αισθήματά τους κατά βάση προς τις ομάδες Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.
Η Skoda Ξάνθη θα προσπαθήσει να μην είναι το «εκκολαπτήριο» νέων φίλων των προαναφερόμενων ομάδων. Βεβαίως το κάθε νέο παιδί της Ακαδημίας μας μπορεί να έχει πρότυπο τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε οποιαδήποτε ομάδα της Ελλάδος μικρή ή μεγάλη και να φωτογραφηθεί, σεβόμενος παράλληλα την ομάδα και την ιστορία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, μη χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλει τα φίλαθλα αισθήματα του προς την οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Επειδή στη ζωή πάντα θα πρέπει να υπάρχει και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, ειδικά σε νέους ανθρώπους, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής και ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Κ-20 αν και εφόσον αισθάνονται Ξάνθη και θέλουν να επανέλθουν στην αγαπημένη τους ομάδα, την Ξάνθη, μπορούν τις επόμενες 2 μέρες να ενσωματωθούν στην ομάδα της καρδιάς τους.
Επίσης, ενημερώνουμε τους γονείς και τα παιδιά των Ακαδημιών μας, ότι όποια από αυτά δεν έχουν ομάδα της καρδιάς τους την Ξάνθη μας, μπορούν να πάρουν ελεύθερα το δελτίο τους και να πάνε να προπονηθούν και να αγωνιστούν για την πραγματική ομάδα της καρδιάς τους. Ακαδημίες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Άρη και της ΑΕΚ ή συνεργαζόμενες μ’ αυτές τις ομάδες Ακαδημίες, δόξα τον Θεό, υπάρχουν.
Τέλος, μεταξύ των άλλων, σαν πρότυπο ποδοσφαιριστή θα μπορούσαμε να έχουμε όλοι εμείς εδώ στην πόλη της Ξάνθης, τον Βασίλη Τοροσίδη που είμαστε η ομάδα της καρδιάς του», ανέφερε η χθεσινή ανακοίνωση.
Να σημειώσουμε ότι υπέρ της παραμονής/επιστροφής των παικτών είναι οι ιθύνοντες των τμημάτων υποδομής της ξανθιώτικης ομάδας οι οποίοι αναγνωρίζουν το ταλέντο τους και το ότι δεν είχαν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα (αγωνιστικό/εξωαγωνιστικό), θεωρώντας ότι το συμβάν με την επίμαχη φωτογραφία δεν έπρεπε να προκαλέσει αυτή την αναστάτωση. Πλέον απομένει να δούμε εάν οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν και θα λυθεί η όποια παρεξήγηση.
 
Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με Ολυμπιακό
 Η παραπάνω υπόθεση απασχόλησε την πλειοψηφία των φιλάθλων αλλά και των ΜΜΕ, την ίδια στιγμή όμως το ενδιαφέρον στον ξανθιώτικο σύλλογο στρέφεται στην επαγγελματική ομάδα που την Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό.
Οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη μετά το ρεπό της Τρίτης επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις με διπλή (πρωί – απόγευμα), ενώ το ίδιο πρόγραμμα ισχύει και σήμερα.
Με αυτό τον τρόπο ο Ράινερ Μάουρερ θέλει να ανεβάσει τους αγωνιστικούς ρυθμούς και να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι.
Να υπενθυμίσουμε ότι για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται ο Δήμος Μπαξεβανίδης που είναι τιμωρημένος (4 κίτρινες), ενώ αντίθετα επιστρέφουν στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού οι Φλίσκας και Παΐτο που εξέτισαν τις τιμωρίες τους στο προηγούμενο ματς.
 
Λύθηκε το συμβόλαιο του Τσιάρα
 Παρελθόν αποτελεί από τη Skoda Ξάνθη ο 21χρονος μέσος Αντώνης Τσιάρας. Χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον παίκτη, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λάρισα το περασμένο καλοκαίρι όμως δεν σημείωσε καμία συμμετοχή σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα της Skoda, παρά μόνο σε φιλικά ή με την Ομάδα Νέων.
 
Θέλουν να υποστηρίξουν… Γκαρσία οι φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ.!
 Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ θέλουν να βρεθούν την Κυριακή στα Πηγάδια για τον αγώνα της Skoda Ξάνθη με τον Ολυμπιακό, στον οποίο αναμένεται να αγωνιστεί ο Πάμπλο Γκαρσία!
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιστοσελίδες με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ήδη έχουν ετοιμαστεί αρκετοί φίλοι των «ασπρόμαυρων» ώστε να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Ξάνθης και να δουν τον Γκαρσία να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Βέβαια εάν συμβεί αυτό το ερώτημα είναι το πώς θα μπουν στο γήπεδο καθώς δεν θα υπάρχουν μεμονωμένα εισιτήρια για το ματς αλλά δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας της Skoda Ξάνθη.
Εάν αγωνιστεί ο Ουρουγουανός μέσος, αυτή θα είναι η δεύτερη εμφάνιση του με τη νέα του ομάδα και η πρώτη μπροστά στο κοινό της Ξάνθης. αφού αγωνίστηκε για 15 λεπτά στην Κρήτη και στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Εργοτέλη.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…