για την κρέμα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
2 φορές το κουτί του εβαπορέ με νερό
1 φορά το κουτί του εβαπορέ ΚΑΚΑΟ
2 φορές το κουτί του εβαπορέ ζάχαρη
1 φορά το κουτί του εβαπορέ αλεύρι
2 βανίλιες
500 γρ. φυτική σαντιγί
1 διπλό πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
φουντούκια τριμμένα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το εβαπορέ με το νερό. Σ’ ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε την κρέμα μέχρι να πήξει. Βατεβάζουμε από τη φωτιά όταν είναι έτοιμη και αφήνουμε να σταθεί και να κρυώσει καλά σκεπάζοντας με μεμβράνη την επιφάνεια της κρέμας.
Σε μεγάλο, βαθύ μπολ σπάμε τα σαβαγιάρ σε κομμάτια(δεν τα βάζουμε όλα κρατάμε 5-6 γιατί είναι πολλά). Αδειάζουμε από πάνω την κρύα κρέμα σοκολάτας.
Καλύπτουμε το γλυκό με τη σαντιγί και πασπαλίζουμε με το τριμμένο φουντούκι. Σερβίρουμε το γλυκό αφού μείνει λίγες ώρες στο ψυγείο για να ενσωματωθούν καλύτερα τα υλικά.