1 πακέτο ζύμη κουρού (ή σφολιάτα)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
800 γρ. μανιτάρια κονσέρβας
1/2 κούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
4 αβγά
1 κούπα κρέμα γάλακτος light
3 κούπες διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο με τα μανιτάρια για λίγο. Προσθέτουμε το μαϊντανό αλάτι και πιπέρι. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει. Χτυπάμε σε μπολ τα αβγά με την κρέμα και κρατάμε από αυτό το μίγμα 1/2 της κούπας. Ρίχνουμε το υπόλοιπο μίγμα μαζί με τα τριμμένα τυριά στα μανιτάρια και ανακατεύουμε.
Σε ταψάκι 33×27 εκ. απλώνουμε το ένα από τα 2 φύλλα κουρού του πακέτου. Αδειάζουμε επάνω τη γέμιση και απλώνουμε να πάει παντού. Σκεπάζουμε με το 2ο φύλλο και χαράζουμε την πίτα. Περιχύνουμε με το μίγμα της κρέμας που κρατήσαμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C,με αντιστάσεις πάνω κάτω, ώσπου να ροδίσει όμορφα η επιφάνεια.