
1000 γρ. Μανιτάρια
500 γρ. κρεμμύδια σε φέτες
500 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες
1/2 κούπα ξύδι από κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγη κανέλα
1 φύλλο δάφνης
από 5 – 6 κόκκους πιπέρι και μπαχάρι
3/4 κούπας ελαιόλαδο
αλάτι
Kαθαρίζετε τα μανιτάρια και αν είναι μεγάλα τα κόβετε στη μέση. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και μαραίνετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζετε κι αυτά για 3-4 λεπτά. Σβήνετε με το ξύδι, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνετε να σιγοβράσουν για μισή περίπου ώρα. Αν χρειαστεί προσθέτετε νερό.