Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τηγανητό πεπόνι

Τηγανητό πεπόνι

0
peponi tiganito
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γρ. κορν φλάουρ
2 αβγά
5 γρ. μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
1 μέτριο πεπόνι, κομμένο σε μεγάλους κύβους
ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα)
 
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το πεπόνι, και ανακατεύουμε µε τα χέρια, ώστε να δημιουργηθεί ένα κουρκούτι. Το αφήνουμε για 15 λεπτά στην άκρη, να ξεκουραστεί. Ρίχνουμε το ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι, δυναμώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να κάψει. Περνάμε το πεπόνι από το κουρκούτι και τηγανίζουμε μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα. Αποσύρουμε από το τηγάνι και αφήνουμε το πεπόνι για μερικά λεπτά σε αρεσκείας µας. απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε µε παγωτό βανίλια ή καϊμάκι.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…