Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τηγανιά µε λουκάνικα, βερίκοκα και μέλι

Τηγανιά µε λουκάνικα, βερίκοκα και μέλι

0
tigania
80 ml ελαιόλαδο
500 γρ. χοιρινό λουκάνικο, χονδροκομμένο σε λοξές ροδέλες
1 καυτερή πιπεριά
100 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα, κομμένα στα 2
250 ml μπίρα
3 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας (στα σουπερμάρκετ)
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, τα φυλλαράκια
Η σάλτσα σόγιας είναι αρκετά αλμυρή και τα λουκάνικα πικάντικα, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσετε αλάτι
 
Σε βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα λουκάνικα. Λίγο προτού ετοιμαστούν, προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά, τα βερίκοκα, την μπίρα, το μέλι και τη σόγια. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας τακτικά, έως ότου εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά και καραμελώσει η σάλτσα. Προσθέτουμε στο τέλος το θυμάρι. Σερβίρονται ζεστά.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Ριζότο µε µανιτάρια και κρέμα γάλακτος

    -1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο -300 γραμμ. ρύζι arborio -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -2 σκελίδες σκόρδο …
  • Βερικοκόπιτα

    12 βερίκοκα (αφαιρούμε τα κουκούτσια) 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γλ. κοφτά μπέι…
  • Κους κους με λαχανικά

    500 γρ. κους κους 1 κύβο βοδινού 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο λίγο σέλινο ψιλο…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ριζότο µε µανιτάρια και κρέμα γάλακτος

-1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο -300 γραμμ. ρύζι arborio -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -2 σκελίδες σκόρδο …