Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τηγανιά µε λουκάνικα, βερίκοκα και μέλι

Τηγανιά µε λουκάνικα, βερίκοκα και μέλι

0
tigania
80 ml ελαιόλαδο
500 γρ. χοιρινό λουκάνικο, χονδροκομμένο σε λοξές ροδέλες
1 καυτερή πιπεριά
100 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα, κομμένα στα 2
250 ml μπίρα
3 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας (στα σουπερμάρκετ)
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, τα φυλλαράκια
Η σάλτσα σόγιας είναι αρκετά αλμυρή και τα λουκάνικα πικάντικα, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσετε αλάτι
 
Σε βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα λουκάνικα. Λίγο προτού ετοιμαστούν, προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά, τα βερίκοκα, την μπίρα, το μέλι και τη σόγια. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας τακτικά, έως ότου εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά και καραμελώσει η σάλτσα. Προσθέτουμε στο τέλος το θυμάρι. Σερβίρονται ζεστά.
  • Κιμαλίδικο

    -1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά -400 γρ. κασέρι, τριμμένο -1 φραντζόλα ψωμί, χωρίς κόρ…
  • Αρνάκι στιφάδο

    -2 κιλά αρνάκι από μπούτι και σπάλα, κομμένο σε 6 κομμάτια, με το κόκαλο -1 κιλό κρεμμύδια…
  • Μοσχάρι κρασάτο με καρότα και κοκκάρια

    Υλικά για 4 άτομα -1600 γραμμάρια μοσχαρίσιο χτένι σε μπουκιές -80 γραμμάρια ελαιόλαδο -10…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπιφτέκια σολομού

-500 gr. φιλέτο σολομού ψιλοκομμένο σαν κιμάς -2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα -1/2 χούφτα …