Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τηγανιά µε λουκάνικα, βερίκοκα και μέλι

Τηγανιά µε λουκάνικα, βερίκοκα και μέλι

0
tigania
80 ml ελαιόλαδο
500 γρ. χοιρινό λουκάνικο, χονδροκομμένο σε λοξές ροδέλες
1 καυτερή πιπεριά
100 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα, κομμένα στα 2
250 ml μπίρα
3 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας (στα σουπερμάρκετ)
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, τα φυλλαράκια
Η σάλτσα σόγιας είναι αρκετά αλμυρή και τα λουκάνικα πικάντικα, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσετε αλάτι
 
Σε βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα λουκάνικα. Λίγο προτού ετοιμαστούν, προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά, τα βερίκοκα, την μπίρα, το μέλι και τη σόγια. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας τακτικά, έως ότου εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά και καραμελώσει η σάλτσα. Προσθέτουμε στο τέλος το θυμάρι. Σερβίρονται ζεστά.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…