6-8 φέτες μοσχαρίσιο συκώτι, πάχους 1 εκ.
2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
1/4 φλ. ξίδι μπαλσάμικο
1 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο, τα φυλλαράκια
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. μέλι
Για να γίνει πιο μαλακό το συκώτι, μπορούμε να το μαρινάρουμε σε γάλα μισή με μία ώρα πριν από το ψήσιμο. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τις φέτες του συκωτιού µε χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι, το αλείφουμε µε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το συκώτι γυρίζοντας τις φέτες τακτικά (ανάλογα µε το μέγεθος του τηγανιού, ίσως χρειαστεί να το κάνουμε σε δύο δόσεις). Τοποθετούμε τις ψημένες φέτες σε πιατέλα σερβιρίσματος. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε στο τηγάνι το ξίδι. Προσθέτουμε το δενδρολίβανο, το αλάτι και το μέλι. Με μια σπάτουλα καθαρίζουμε τον πάτο από τις «καραμέλες» και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα. Περιχύνουμε το συκώτι. Συνοδεύουμε µε φρέσκο ψωμί.