Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στιβ Γκοχουρί: «Είμαστε ομάδα με πολλές δυνατότητες και φιλοδοξίες»

Στιβ Γκοχουρί: «Είμαστε ομάδα με πολλές δυνατότητες και φιλοδοξίες»

0
gohouri 1
«Ίσως έρθει ο Ντρογκμπά στην Ξάνθη»! δήλωσε στο «Ε» ο Ιβοριανός αμυντικός
 
Με… κατασκοπεία και προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία
 
Σε «φουλ» ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη η οποία έχει μπει στο βασικό της στάδιο. Οι παίκτες παραμένουν στο ξενοδοχείο του αθλητικού κέντρου των Πηγαδίων όπου διανυκτερεύουν ενώ το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει καθημερινά μία ή δύο προπονήσεις.
Ασκήσεις γυμναστικής και αύξησης αντοχής με πολύ τρέξιμο, αλλά και ασκήσεις τακτικής βρίσκονται πλέον στο καθημερινό πρόγραμμα καθώς ο Νίκος Καραγεωργίου έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάσει τα πλάνα του για τις επίσημες υποχρεώσεις της Ξάνθης στο Europa League και την έναρξη του πρωταθλήματος που θα γίνει στις 17 Αυγούστου.
 
«Κατασκοπεία» στα Νησιά Φερόε
Στα Νησιά Φερόε και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Τόρσαβν, θα βρεθεί ο βοηθός προπονητή του τεχνικού επιτελείου της Skoda Ξάνθη, Μάριος Ζερβίδης.
Το στέλεχος της ξανθιώτικης ομάδας θα παρακολουθήσει εκεί σήμερα (Τετάρτη) το βράδυ την αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες Φούγκλαφιορντουρ – Λίνφιλντ, ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της Skoda Ξάνθη στο 2ο γύρο του Europa League. Η Φούγκλαφιορντουρ θα αγωνιστεί στο γήπεδο της πρωτεύουσας και όχι στο… χωριό όπου εδρεύει η ίδια, με πληθυσμό 1500 κατοίκων!
Ο επαναληπτικός Λίνφιλντ – Φούγκλαφιορντουρ θα διεξαχθεί στο Μπέλφαστ μία εβδομάδα αργότερα (11 Ιουλίου) ώστε να αναδειχθεί ο νικητής, τον οποίο θα υποδεχθεί η Skoda Ξάνθη στις 18 Ιουλίου, στα Πηγάδια.
 
Στιβ Γκοχουρί: «Ίσως έρθει ο Ντρογκμπά στην Ξάνθη»!
 Για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ξάνθη, την ομάδα αλλά και τον… κολλητό του, Ντιντιέ Ντρογκμπά, μίλησε ο Στιβ Γκοχουρί σε αποκλειστικές δηλώσεις στο «Ε». Ο Ιβοριανός αμυντικός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η παρουσία της ξανθιώτικης ομάδας στο Europa League αλλά και η οργάνωση που παρατήρησε στη δομή της ομάδας, ήταν ανάμεσα στα θετικά που συνάντησε ώστε να συμφωνήσει.
Αναλυτικά ο Στιβ Γκοχουρί μίλησε για:
Για το αν γνώριζε πριν τη Skoda Ξάνθη:
Σ.Γ.: «Την είχα ακούσει μόνο ως όνομα επειδή είχε ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Δεν γνώριζα κάτι παραπάνω για την ομάδα. Όταν έγιναν οι πρώτες μου επαφές όμως με τους ανθρώπους της Skoda Ξάνθη, από τις συζητήσεις που είχα και από τα στοιχεία που έψαξα μετά για το σύλλογο έμεινα εντυπωσιασμένος. Έτσι είπα ¨φαίνεται σοβαρή και καλή ομάδα γιατί όχι;¨, όταν έγινε η επίσημη πρόταση.
Για το αν η παρουσία του συμπατριώτη του (Ακτή Ελεφαντοστού) Σερζ Ντιέ έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή του στη Skoda Ξάνθη:
Σ.Γ.: «Όχι δεν είχα μιλήσει με τον Ντιέ. Με προσέγγισαν οι άνθρωποι της Skoda Ξάνθη και εστίασα στο γεγονός ότι παίζουμε στο Europa League, γεγονός που με οδήγησε στο να έρθω. Είναι τιμή για τους συλλόγους να παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρέπει να δείξουμε στον κόσμο τις δυνατότητές μας, ότι έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και μπορούμε να πάμε καλά».
Για τις πρώτες εντυπώσεις από την ολιγοήμερη παραμονή του στην Ξάνθη:
Σ.Γ.: «Το αθλητικό κέντρο είναι πανέμορφο και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι όλα κυλούν σε πολύ επαγγελματικούς ρυθμούς εδώ. Είδα τις εγκαταστάσεις, γνώρισα τους συμπαίκτες μου, όλα πάνε πολύ καλά και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει στο να ενσωματωθώ άμεσα».
Για τα χόμπι στον ελεύθερο χρόνο του:
Σ.Γ.: «Μου αρέσει να ¨σερφάρω¨ στο διαδίκτυο όπου συνομιλώ με συγγενείς, φίλους αλλά και με αρκετούς φιλάθλους από παλαιότερες ομάδες μου. Επίσης μου αρέσει πολύ η μουσική».
Για την προηγούμενη ομάδα του (Μακάμπι Τελ Αβίβ):
Σ.Γ.: «Πέρασα φανταστικές στιγμές εκεί που επιβραβεύθηκαν και ολοκληρώθηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν ήθελα να φύγω γιατί είχα κάνει πολύ καλούς φίλους όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω κι εδώ με το παιχνίδι μου να κάνω τους φιλάθλους να με αγαπήσουν».
Για το αν θα ερχόταν ποτέ ο κολλητός του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Ξάνθη!:
Σ.Γ.: «Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά, η Κωνσταντινούπολη (σ.σ. ο Ντρογκμπά αγωνίζεται στη Γαλατάσαραϊ) δεν είναι μακριά οπότε θα μπορούσε ίσως να έρθει για να… δει κάποιο παιχνίδι! Για.. .μεταγραφή δε νομίζω, άσε που βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τσέλσι την οποία μάλλον θα προτιμήσει από την Ξάνθη γιατί εκεί έχει ξαναπαίξει (σ.σ. γέλια)»!!!
 
Δημήτρης Καλτέκης
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …