Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Χταπόδι μπουρδέτο

Χταπόδι μπουρδέτο

0
xtapodi-mpourdeto
1 χταπόδι μεσαίου μεγέθους
1 κιλό πατάτες κομμένες
1 φλιτζάνι του καφέ µε ξύδι
½ κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
2 κουτουλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
1 φλιτζάνι του τσαγιού µε ελαιόλαδο
 
Αρχικά βράζουμε ολόκληρο το χταπόδι να βράσει µε 2 ποτήρια νερό και λίγο ξύδι. Περιμένουμε να ζεματιστεί. Στη συνέχεια κόβουμε το χταπόδι σε μικρά κομμάτια και το ξανατοποθετούμε στη κατσαρόλα μαζί µε το κόκκινο και το γλυκό πιπέρι, τον πελτέ και το λάδι. Αφού περιμένουμε 1,5 ώρα, προσθέτουμε τις πατάτες και το αφήνουμε να βάσει 30 λεπτά ακόμα ώστε να σωθούν τα υγρά.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρολό κιμά γεμιστό με μανιτάρια, σε σάλτσα μανιταριών

-900 γρ. ανάμικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά -225 γρ. μανιτάρια φρέσκα, ψιλοκομμένα -225 …