- 1 πακέτο wok noodles Asia (από 100% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού)
- 1 κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκια
- μερικά κλωναράκια άνηθο
- μερικά άγρια αποξηραμένα μανιτάρια
- μερικές λιαστές ντομάτες
- ένα μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- μερικά κουταλάκια κάπαρη
- ελαιόλαδο
- σόγια σος
- αλάτι
- τζίντζερ σε σκόνη
- κάρυ
Σε ένα τηγανάκι ή wok ή κατσαρόλα, βάζουμε το κρεμμυδάκι με το κολοκυθάκι και τη λιαστή ντομάτα. Ρίχνουμε επίσης τη σόγια σος, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά μας, μαζί με λίγο νεράκι και αφήνουμε για μερικά λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν τα λαχανικά μας. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τον άνηθο, τα μανιτάρια και την κάπαρη και τα αφήνουμε για μερικά λεπτά. Δεν χρειάζεται να μαλακώσουν πλήρως, όσο πιο τραγανά είναι τόσο πιο ιδιαίτερη είναι η γεύση τους.
Συνεχίζουμε με τα Noodles. Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις βράσει, ρίχνουμε τα noodles και τα αφήνουμε για περίπου 3-4 λεπτά. Μετά τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην άλλη μας κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.