Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ανακοινώθηκε κι επίσημα η επιστροφή του Γκλέισον Σάντος

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η επιστροφή του Γκλέισον Σάντος

0
gleison_santos

Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Βραζιλιάνος αμυντικός

Στο «στόχαστρο» του Πιερικού ο Βλάσης Καζάκης          

Ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ της Τετάρτης η απόκτηση του Γκλέισον Σάντος, ο οποίος επιστρέφει στη Skoda Ξάνθη μετά από ένα χρόνο απουσίας.
«Η Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γκλέισον Σάντος», ανέφερε η ανακοίνωση της ξανθιώτικης ομάδας, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπήρξαν και δηλώσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού ο οποίος τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αποτελώ και πάλι μέλος της Skoda Ξάνθη. Δυστυχώς κάποιοι οικογενειακοί λόγοι στο παρελθόν, δεν είχαν επιτρέψει και σε μένα αλλά και στην ομάδα να συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω και την Διοίκηση αλλά και τους ανθρώπους της ξανθιώτικης ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Προσωπικά είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Skoda Ξάνθη και μαζί με τους συμπαίκτες μου να παρουσιαστούμε δυνατοί στις νέες προκλήσεις».  
Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο  
Ο Γκλέισον Σάντος αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-2011 στη Skoda Ξάνθη, με την οποία σημείωσε 13 συμμετοχές αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός.
Με τη λήξη της παραπάνω αγωνιστικής περιόδου ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του από τη Ρετζίνα και ο Βραζιλιάνος αποχώρησε, καθώς οικογενειακοί λόγοι δεν του έδωσαν την ευκαιρία να σκεφτεί την επέκταση της παραμονής του. Και η επιστροφή του στην ιταλική ομάδα πάντως είχε ανάλογη εξέλιξη καθώς λίγο καιρό αργότερα επέστρεψε στην πατρίδα του.
Ο Σάντος επέστρεψε στην Ξάνθη το περασμένο Σάββατο και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις ενσωματώθηκε στις προπονήσεις και την προετοιμασία της ομάδας, ενώ την Τετάρτη έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προτάθηκε.
Ο 31χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός φόρεσε τα ρούχα της προπόνησης και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του οι οποίοι έδειξαν ενθουσιασμένοι από την επιστροφή του, ενώ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει πλέον στα χέρια του μία επιπλέον λύση για το κέντρο της άμυνας, μιας και μέχρι τώρα στο ¨ρόστερ¨ βρισκόταν μόνο οι Βάλλας – Κομεσίδης και οι νεαροί Γούτας – Τσαμούρης που θα μπορούσαν να αγωνιστούν ως στόπερ.  
Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία  
Η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα και προβλήματα. Χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση, ενώ το ίδιο ισχύει και σήμερα. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Ρικάρντο Ντάνι, Δήμος Μπαξεβανίδης και Λάζαρος Γκατσολάρι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή τους. Δικαιολογημένα απών ήταν ο νεαρός Παναγιώτης Τριάδης, που ζήτησε και πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους.  
Με Πανθρακικό το επόμενο φιλικό  
Αύριο το απόγευμα (18:45) θα διεξαχθεί το φιλικό της Skoda Ξάνθη με τον Πανθρακικό στο «Skoda Ξάνθη Arena». Οι προπονητές των δύο ομάδων που θα βρεθούν αντιμέτωπες και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και τακτικές.
Μετά το σαββατιάτικο φιλικό με τον Πανθρακικό η προετοιμασία της Ξάνθης θα συνεχιστεί με προπονήσεις για μία εβδομάδα καθώς αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, το φιλικό με την Κέρκυρα που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να ακυρωθεί, καθώς οι «Φαίακες» άλλαξαν τον προγραμματισμό τους και δεν θα κάνουν το 2ο στάδιο της προετοιμασίας τους στο Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων, όπως είχαν αρχικά αποφασίσει.
Τα φιλικά προετοιμασίας της Skoda Ξάνθη:
Παρασκευή 20/07: Skoda Ξάνθη – Ομάδα Νέων Skoda Ξάνθη: 2-0
Τρίτη 24/07: Skoda Ξάνθη – Ν. Σαλαμίνα Κύπρου: 3-0
Παρασκευή 27/07: Skoda Ξάνθη – ΑΕ Πάφου Κύπρου: 0-0
Σάββατο 04/08: Skoda Ξάνθη – Πανθρακικός
Τρίτη 07/08: Skoda Ξάνθη – Κέρκυρα: (προς ματαίωση)
Σάββατο 11/08: Skoda Ξάνθη – Δόξα Δράμας
Τρίτη 14/08: Π.Α.Ο.Κ. – Skoda Ξάνθη
Σάββατο 18/08: Άρης – Skoda Ξάνθη  
Θέλει Καζάκη ο Πιερικός  
Ο Πιερικός μπήκε δυνατά στην απόκτηση του Βλάση Καζάκη, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κατερίνη.
Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης, Νίκος Γκουλής βλέπει στο πρόσωπο του Καζάκη τον ιδανικό παρτενέρ του Ντάνι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πιερικός έχει κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.
Ο 29χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο στα πλάνα της Skoda Ξάνθη και οι αρμόδιοι ψάχνουν τρόπο για να τον αποδεσμεύσουν, με μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Έτσι αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Καζάκη στον Πιερικό θα ολοκληρωθεί το ¨μέτωπο¨ των αποχωρήσεων, καθώς πριν λίγες ημέρες δόθηκε δανεικός στο Παραλίμνι (Κύπρου) και ο Σταύρος Σταθάκης, που επίσης δεν ήταν στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …