Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Τένις: Στην Ξάνθη το 3ο Τουρνουά βετεράνων

Τένις: Στην Ξάνθη το 3ο Τουρνουά βετεράνων

0
veteranoi-empros

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι αγώνες στα γήπεδα του Ο.Α. Ξάνθης

Στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης η εκδήλωση      

           
Την ευκαιρία να φορέσουν τα… αθλητικά τους για δύο ημέρες και να πάρουν τις ρακέτες στα χέρια τους, θα έχουν οι βετεράνοι τενίστες και τενίστριες της πόλης μας και όχι μόνο.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (01-02 Σεπτεμβρίου), ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης διοργανώνει το «3ο Ενωσιακό Τουρνουά Βετεράνων», μία διοργάνωση η οποία είναι ενταγμένη στις επίσημες διοργανώσεις της Ε.Φ.Ο.Α. και αφορά αθλητές και αθλήτριες 18 ετών και άνω.
Συγκεκριμένα στο επερχόμενο τουρνουά βετεράνων θα δημιουργηθούν όμιλοι για αθλητές 18 έως 30 ετών και για 30 ετών και μεγαλύτερους, σε άνδρες και γυναίκες.
Σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί στην α) κατηγορία (γεννηθέντες  1994 – 1982) και στην β) 1982 και παλαιότερα. (αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητα ή δελτίο αθλητή ή επίσημο έγγραφο).
Παράλληλα στην α) κατηγορία μπορούν να λάβουν και αθλητές γεννηθέντες πριν το 1982 αν το θελήσουν.  
Μέχρι την Πέμπτη οι δηλώσεις συμμετοχής  
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη (30 Αυγούστου) καθώς το βράδυ της ίδιας ημέρας (στις 20.00) θα γίνει η κλήρωση ώστε να καταρτιστούν τα ¨ταμπλώ¨ με τα ζευγάρια των αντιπάλων μέχρι τους τελικούς.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα 4 ηλεκτροφωτισμένα γήπεδα quick του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης που βρίσκονται στην οδό Θ. Δούκα 1 (απέναντι από το Αμοιρίδειο).
Τα ματς θα διεξάγονται σε 2 νικηφόρα sets των 6 games. Σε περίπτωση 3ου set θα παίζεται (tie-break) των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντους.
Η συμμετοχή κάθε αθλητή είναι 25 + 5 ευρώ ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλ. 2541029797 και 6932290027
Η εκδήλωση είναι ενταγμένη και στο πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου (1η Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με μπάρμπεκιού και πλούσιο γλέντι για τους συμμετέχοντες και τους φίλους του τένις.  
ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
(αναλόγως με τη σύνθεση του ταμπλό)
Νικητές/βαθμοί
1ος: 20
2ος: 15
3ος – 4ος: 10
5ος – 8ος: 7
9ος – 16ος: 3
17ος – 32ος: 2
33ος – 64ος: 1    

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…