Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παγωτό Oreo

Παγωτό Oreo

0
pagoto_oreo-empros
  • 410 γρ. γάλα συμπυκνωμένο 
  • 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα 
  • 250 φυτική σαντιγί
  • 200 γρ. μπισκότα oreo  

Βάζουμε το γάλα τη κατάψυξη για 90 λεπτά. Χτυπάμε τη φυτική σαντιγί με τη βανίλια στο μπλέντερ για 8-10 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη και τη βάζουμε στο ψυγείο. Χτυπάμε σε άλλο μπολ το ζαχαρούχο γάλα για 8-10 λεπτά μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή και το βάζουμε στο ψυγείο.
Χτυπάμε το γάλα από τη κατάψυξη για 5- 8 λεπτά μέχρι να φουσκώσει. Χτυπάμε πάλι τη σαντιγί και σταδιακά ενώ χτυπάμε προσθέτουμε το χτυπημένο ζαχαρούχο γάλα. Τέλος προσθέτουμε το χτυπημένο γάλα και χτυπάμε για άλλα 5 λεπτά. Το παγωτό θα πρέπει να έχει την όψη κρέμας. Σπάμε με τα χέρια τα μπισκότα και τα προσθέτουμε.
Χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό. Βάζουμε το παγωτό σε μεταλλικό σκεύος και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε στη κατάψυξη για τουλάχιστον 7-8 ώρες μέχρι να παγώσει. Το σκεύος θα πρέπει να είναι μεταλλικό για να παγώσει άμεσα το παγωτό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…