Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Δύο επιθετικοί θα καλύψουν το κενό του Μαρκόφσκι!

Δύο επιθετικοί θα καλύψουν το κενό του Μαρκόφσκι!

0
poy-empros

Δίδυμο Πόι – Σουάνη στη «γραμμή κρούσης» δοκιμάζει ο Ουζουνίδης

 
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τον Παναιτωλικό        

Η δεδομένη απουσία του Μάρκο Μαρκόφσκι από τον επερχόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό προβληματίζει εδώ και καιρό τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Συγκεκριμένα από τον προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο Σέρβος επιθετικός αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, το ερώτημα που προέκυψε ήταν το ποιος θα τον αντικαταστήσει.
Κι αυτό γιατί ο Μαρκόφσκι έχει προσφέρει τα μέγιστα στο φετινό πρωτάθλημα, με τα στατιστικά του να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Εννιά γκολ σε 20 συμμετοχές και πολύ «δουλειά» στην επιθετική γραμμή, με τον Σέρβο να αναδεικνύεται σε παίκτη – βαρόμετρο της γραμμής «κρούσης».
Αντίθετα οι «αναπληρωματικοί» επιθετικοί Δημήτρης Σουάνης και Βλάσης Καζάκης κινούνται φέτος σε ¨ρηχά νερά¨ με τις επιδόσεις τους να είναι απογοητευτικές καθώς ο πρώτος έχει πετύχει ένα γκολ σε 14 παιχνίδια, ενώ ο δεύτερος δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα σε 15 εμφανίσεις. Παράλληλα στο ¨ρόστερ¨ υπάρχει και ο 20χρονος Σκοπιανός επιθετικός Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι που δεν έχει κάνει ακόμη ¨ντεμπούτο¨.  
Προσανατολίζεται σε «δίδυμο» επιθετικών  
Ο Ουζουνίδης βλέποντας ότι κανείς από τους υπάρχοντες επιθετικούς δεν μπορεί (βάσει στατιστικών) να καλύψει το κενό που θα υπάρξει στην κορυφή της επίθεσης, προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει δύο παίκτες στην επίθεση, διαφοροποιώντας έτσι και το ¨στήσιμο¨ της ομάδας. Εάν τελικά καταλήξει σε αυτή τη σκέψη, το δίδυμο στην επιθετική γραμμή πιθανότατα θα απαρτίζεται από τον Δημήτρη Σουάνη και τον Μάουρο Πόι, ο οποίος μετά από πολύ καιρό θα επιστρέψει στη «γραμμή κρούσης» καθώς φέτος αγωνιζόταν κυρίως ως ¨περιφερειακός¨ επιθετικός, ή πλάγιος μεσοεπιθετικός.
Αν ισχύσουν λοιπόν τα παραπάνω, μιας και δοκιμάστηκε το συγκεκριμένο δίδυμο σε πρόσφατη προπόνηση, οι Μαρσελίνιο και Βλαχοδήμος θα πάρουν θέση αριστερά και δεξιά στη μεσαία γραμμή ενώ οι Ντάνι, Βασιλακάκης θα συμπληρώσουν την τετράδα του κέντρου, με τους παίκτες που προορίζονται για την άμυνα να είναι λίγο – πολύ γνωστοί (Βάλλας, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Μπέρτος) και φυσικά ο Βιβιανί θα πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια.
* Εκτός του τιμωρημένου Μαρκόφσκι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σ’ όλους τους παίκτες του μιας και άπαντες συμμετείχαν κανονικά και στη χθεσινή προπόνηση χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Από αυτή βέβαια απουσίαζαν οι Βλαχοδήμος, Μάνταλος που βρίσκονται στη Γερμανία με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και θα επιστρέψουν σήμερα. Το απόγευμα της Πέμπτης αναλώθηκε στις καθιερωμένες ασκήσεις προθέρμανσης ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δόθηκε έμφαση στην κατοχή μπάλας. Και για σήμερα η Skoda Ξάνθη έχει απογευματινή (16:00) προπόνηση.      

 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …