Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Πάλη: Στη Ρωσία για προετοιμασία ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης

Πάλη: Στη Ρωσία για προετοιμασία ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης

0

Με στόχο την πρόκριση στην Ολυμπιακή Ομάδα Ελληνορωμαϊκής Ελλάδος

Ψηλά στη λίστα των Ομοσπονδιακών προπονητών ο Ξανθιώτης παλαιστής  

 
Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη στον ξανθιώτικο σύλλογο Ελληνορωμαϊκής Πάλης «Ολυμπιακή Φλόγα», καθώς μετά τα δύο μετάλλια των αθλητών του που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης (χρυσό ο Ι. Τριανταφυλλίδης – χάλκινο ο Ι. Παροτσίδης), ο σύλλογος της πόλης μας ελπίζει να εκπροσωπήσει την Ξάνθη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Λονδίνο.  
Πολλές οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην Ολυμπιακή Εθνική Ομάδα  
Ο χρυσός πανελληνιονίκης στα 74 κιλά, Ιωάννης Τριανταφυλλίδης, κλήθηκε και θα πάρει μέρος στην προετοιμασία που θα γίνει στη Ρωσία για μέλη της Εθνικής Ελλάδος και παλαιστές που έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα Πάλης. Οι επιδόσεις του Ξανθιώτη αθλητή έχουν προσελκύσει τα βλέμματα των Ομοσπονδιακών προπονητών, καθώς ο Τριανταφυλλίδης δεν έχει χάσει σε κανένα επίσημο αγώνα εδώ και πολλούς μήνες και διακρίνεται για τη δυναμικότητα του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής του, Θόδωρος Ηλιάδης με δηλώσεις του στο «Ε»: ¨Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Τριανταφυλλίδη και ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συμπεριληφθεί στην Εθνική Ομάδα¨ τόνισε ο κ. Ηλιάδης και πρόσθεσε: «Εμείς ευχόμαστε να είναι υγιής και να μην έχει τραυματισμούς και αν συνεχίσει έτσι πιστεύω ότι θα μπορέσει να φορέσει τη φόρμα με το εθνόσημο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ξανθιώτης παλαιστής αμέσως μετά την επιστροφή του από την προετοιμασία στη Ρωσία σε περίπου ένα μήνα θα ταξιδέψει στη Σερβία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (8 Μαρτίου) και στη συνέχεια θα πάρει μέρος σε άλλα δύο προ-ολυμπιακά τουρνουά. Αν συνεχίσει έτσι και ανεβάσει τη συνολική βαθμολογία του, είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.  

 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…