Οι δημοφιλέστεροι…

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
 
Η «μάχη» του σταυρούέλαβε τέλος και 5 από τους δημοφιλέστερους σε σταυρούς από συνδυασμούςστουςδήμους και την περιφέρεια εκφράζουν τις ευχαριστίες τους μέσω του «Ε»στουςσυνδημότες τους που τους τίμησαν με την ψήφο τους.
 
 
Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ
1.571 ψήφοι:Πρώτοςστο Δήμο Αβδήρων
 
“Ευχαριστώ τον κόσμο που ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στοπρόσωπό μου μετά από 8 χρόνια που ήμουν στη θέση του κοινοτάρχη καιμετά τουδημάρχου. Δηλώνω ότι θα αγωνιστώ για τον τόπο μου, για όλα τα χωριά καιγιαόλες τις περιοχές. Στο  συνενωμένοδήμοΑβδήρων θα συναντήσουμε δυσκολίες, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ηεμπειρία μας,και του Βασίλη του Τσολακίδη και η δική μου, θα λειτουργήσει ενισχυτικάώστε νατις ξεπεράσουμε. Το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει αφενός ότι συνέβαλακι εγώστη διαμόρφωση αυτού του ποσοστού για το συνδυασμό και αφετέρου ότι ησυνεργασία μας με το Βασίλη τον Τσολακίδη ήταν συμφέρουσα και για τιςδύοπλευρές. Από δω και πέρα έχουμε πολλή δουλειά και θέλουμε όλοι δύναμηκαικουράγιο”.
 
Δελή Γιουσούφ
1.439 ψήφοι: Πρώτοςστο Δήμο Μύκης
 
“Είμαι ένας άνθρωπος απλός, δεν έχω τελειώσει κάποια σχολή,αλλά έζησα μια ζωή με τον κόσμο, ο οποίος αναγνωρίζει ότι μέρα- νύχταδουλεύωσυνεχώς και είμαι διαρκώς κοντά στους πολίτες και τα προβλήματά τους,όχι μέσααπό τα γραφεία, αλλά έξω, εκεί που είναι η καθημερινότητα. Γι’ αυτόόλοιγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κανείς που θα έρθει σε μένα και δε θα τονακούσω καιδε θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, και αυτούςπου δεμε ψήφισαν, αλλά αγωνίστηκαν για το συνδυασμό.”
 
 
Φώτης Πυροστιάνης
985 ψήφοι: Πρώτος στοΔήμο Τοπείρου
“ Εκτιμώ ότι η προσπάθειά μαςείχε θετικά αποτελέσματα για το συνδυασμό μας και για μένα προσωπικά.Τογεγονός ότι ήρθα πρώτος σε ψήφους μου δημιουργεί περισσότερηυπευθυνότητα καιπαράλληλα μου δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο τηπροσπάθεια όλων μας για μια Νέα Εποχή στο δήμο μας. Έχουμε πολύ δουλειάαλλάκαι πολύ δύναμη …Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες μου για τηνεμπιστοσύνηπου έδειξαν στο πρόσωπο μου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω τηνψήφοτους”
 
 
 
Δημήτριος Σαλτούρος
5.053 ψήφοι:Πρώτοςπεριφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Κοινωνική Συμμαχία»
 
“Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες καισυμπολίτισσές μου, που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους τόσο τονσυνδυασμό μας “ΚοινωνικήΣυμμαχία” όσο και εμένα προσωπικά.
Σας διαβεβαιώ πως γνωρίζω ότι ο σταυρός σας είναι για μέναταυτόχρονα προνόμιο, ευθύνη, φορτίο και σηματωρός για συνεχή καιαποτελεσματικήπορεία στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, με γνώμονα πάντοτε ό,τι γνήσιο,ό,τιανθρώπινο, ό,τι καλύτερο για όλους μας.
Συνεχίζουμε μαζί τον αγώνα μας, με όλα τα στοιχεία τουαγωνιστικού μας φρονήματος σε επιστράτευση με στόχο την μεγάλη νίκη τουσυνδυασμού μας”.
 
Χατζημεμίς Τουρκές
7.128 ψήφοι: Πρώτοςπεριφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση
 
“Δεν μ’ ενδιαφέρει τόσο η πρωτιά μου όσο η πρωτιά τουσυνδυασμού μας την Κυριακή. Θέλω όμως να ευχαριστήσουν όσουςμουσουλμάνους καιχριστιανούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Προτεραιότητά μας είναιπάντα ηανάπτυξη , η νεολαία ένα καλύτερο μέλλον. Θα βάλουμε τα δυνατά μας γιαναπετύχουμε τους στόχους μας. Αρκεί οι πολίτες να μας δώσουν την ευκαιρίατηνΚυριακή”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Υπό του μηδενός όλος ο νομός

Υπό του μηδενός βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του νομού Ξάνθης, χιόνια παρατηρήθηκαν στα ο…