Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Αιματηρή ληστεία τράπεζας στην Ορεστιάδα – Νεκρός ο διευθυντής

Αιματηρή ληστεία τράπεζας στην Ορεστιάδα – Νεκρός ο διευθυντής

0

Αιματηρή ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας σημειώθηκε νωρίςχθες το πρωί στην Ορεστιάδα. Ο ληστής, κατά τη διαφυγή του, πυροβόλησετρειςφορές στην κοιλιακή χώρα τον διευθυντή της τράπεζας που προσπάθησε νατονεμποδίσει. Ο διευθυντής μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο,όπουμπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του. Οδράστηςσυνελήφθη.
Συγκεκριμένα, στις 07:40 ο ληστής, ελληνικής υπηκοότητας,περίμενε τους υπαλλήλους της τράπεζας για να μπει μαζί τους στουποκατάστημα.Όταν οι υπάλληλοι άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο για να εφοδιάσουν μεχρήματα ταταμεία τους, ο ληστής τούς ακινητοποίησε με την απειλή όπλου και άρπαξεάγνωστοχρηματικό ποσό.
Την ώρα που ο ληστής έβγαινε από την τράπεζα προσπάθησε νατον σταματήσει ο διευθυντής του υποκαταστήματος που έφθασε στο κτίριο.Οδράστης τον πυροβόλησε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα και διέφυγε μεμοτοσικλέτα.
Ο σοβαρά τραυματισμένος διευθυντής μεταφέρθηκε στονοσοκομείο, όπου μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο υπέκυψε στατραύματάτου. Ο ληστής συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Υπό του μηδενός όλος ο νομός

Υπό του μηδενός βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του νομού Ξάνθης, χιόνια παρατηρήθηκαν στα ο…