Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Χατζιδάκειο

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Χατζιδάκειο

0

Εργάζονται πυρετωδώς – σύμφωνα με πληροφορίες μας – στη Στέγη Γραμμάτων και Καλών Τεχνών του Δήμου Ξάνθης από τον πρόεδρο κ. Τάσο Θεοδωρίδη και το Διοικητικό συμβούλιο ως και τους υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου  να είναι όλα έτοιμα για το Χατζιδάκειο Φεστιβάλ 2009 που έχει οριστεί χρονικά για το 5νθήμερο 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου.

Σαββόπουλος – Κορκολής – Πρωτοψάλτη στο Χατζιδάκειο

Ήδη έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα και έχουν οριστεί τα μουσικά σχήματα και οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν απομένει μόνο να υπογραφούν κάποια συμβόλαια μερικούς απ’ αυτούς.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «Ε» (καθότι από τη Στέγη το κρατούν μυστικό) το πρόγραμμα του Χατζιδάκειου 2009 θα πλαισιώσουν ο Διονύσης Σαββόπουλος με ένα σχήμα 8 καλλιτεχνών, ο Στέφανος Κορκολής με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη καθώς και η ορχήστρα του Δήμου Πάτρας υπό τη διεύθυνση του Κώστα Θωμαϊδη. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες, ενώ παρουσιαστής θα είναι ο Αλέξης Κωστάλας.

Τον Μάρτιο ο Λιβανελί

 Να σημειώσουμε ότι αναφορικά με το θέμα της συμμετοχής του Τούρκου καλλιτέχνη κ. Λιβανελί και με απόφαση του Δ.Σ. της Στέγης αναζητείται κάποια ημερομηνία μέσα στο Μάρτιο για μια ξεχωριστή συναυλία του τούρκου καλλιτέχνη και όχι ενταγμένη στο Χατζιδάκειο.

Τέλος σ’ ότι αφορά το τεχνικό μέρος γίνονται όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες στο Δημοτικό Αμφιθέατρο το οποίο θα φιλοξενήσει όλες τις εκδηλώσεις του θεσμού.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η ασφαλής οδήγηση έχει πλέον και πιστοποίηση

Σε μία χώρα, όπως η …