Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Ξεκίνησαν τα έργα του Δήμου Ξάνθης στην οδό Κλεμανσώ

Ξεκίνησαν τα έργα του Δήμου Ξάνθης στην οδό Κλεμανσώ

0

Τελικά ο δήμος Ξάνθης βρήκε τα χρήματα, και μετά από μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης στην οδό Κλεμανσώ.

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση και τα παράπονα των πολιτών, οι οποίοι  κατοικούν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο δήμος Ξάνθης ξεκίνησε από το Σαββατοκύριακο τις εργασίες στην οδό Κλεμανσώ.

Η διαλυμένη άσφαλτος αφαιρέθηκε και προστέθηκε το απαιτούμενο χώμα ώστε να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος και να εξαφανιστούν οι ενοχλητικές λακκούβες αλλά και τα βαθιά χαντάκια τα οποία είχαν δημιουργηθεί στην άκρη του δρόμου , από τις καλοκαιρινές βροχοπτώσεις.

Εκτός των άλλων η οδός Κλεμανσώ είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος που κατά μήκος του βρίσκονται και δύο δημοτικά σχολεία το 6ο και το 14ο , και η κατάσταση του οδοστρώματος είχε γίνει πλέον άκρος επικίνδυνη ,όχι μόνο για τα αυτοκίνητα που καταστρέφονταν διασχίζοντας το δρόμο καθημερινά, αλλά και για τους μικρούς μαθητές που χρησιμοποιούσαν τον επικίνδυνο δρόμο για να μεταβούν στο σχολείο τους και περνούσαν μέσα από τα επικίνδυνα χαντάκια που με τις πρόσφατες βροχές μετατρεπόταν σε λίμνες.

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν οι εργασίες του δρόμου, οι οποίες βέβαια σταμάτησαν λόγω τις κακοκαιρίας που επικρατούσε τις προηγούμενες μέρες, καθώς η συνεχής βροχόπτωση παρέσυρε τα χώματα που είχαν τοποθετηθεί, μετατρέποντας την περιοχή σε ένα μεγάλο λασπότοπο.

Μετά την χθεσινή βελτίωση του καιρού οι εργασίες βέβαια συνεχίζονται κανονικά και με έντονο ρυθμό, ώστε το έργο να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα από τον πολυήμερο κλείσιμο  του δρόμου.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η εφημερίδα μας είχε ασχοληθεί με το θέμα αυτό, ζητώντας να επισπευτούν τα έργα, λόγω της διαμαρτυρίας των περιοίκων. 

 

Ι.Σ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σειρά της Ανδρέου Δημητρίου ν’ αναπλαστεί

Το είπε και το έκα&#…