Γλυκές …αλχημείες με σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα του τόπου μας, ξηρούς καρπούς και ρόδι, βατόμουρα, προύνα, όλα αναμεμειγμένα στη σωστή δοσολογία και περιτυλιγμένα με τη γεύση – πειρασμό, της σοκολάτας – μαγική συνταγή του …αλχημιστή του είδους κ. Στέλιου Αρσενίου – απόλαυσαν τα μικρά καρναβαλάκια που κατέκλυσαν το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου, την αίθουσα «Αρίων», στο Bal d’ enfant που διοργάνωσε η ΦΕΞ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μικρούς της φίλους να ζήσουν «Γλυκιές Αποκριές», ξεφαντώνοντας στο ρυθμό της Αποκριάς … με την ενέργεια και την γεύση της σοκολάτας!
Μπρος στα μάτια τους ο κ. Αρσενίου από το Ζαχαροπλαστείο «Κάτι άλλο» που όπως μας πληροφόρησε ο διευθυντής της ΦΕΞ κ. Πασχάλης Ξανθόπουλος υπάρχει μια συνεχής συνεργασία μεταξύ τους, παρασκεύασε μαζί με τα παιδιά σοκολάτα με τα όλα τα …καλά του τόπου μας, επιχειρώντας μύηση στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής αλλά και της παράδοσης!
Τα παιδιά ντυμένα αποκριάτικα με ότι πιο in κυκλοφορεί σε στολές, διασκέδασαν και κατευχαριστήθηκαν …σοκολάτα!
Μαριάννα Ξανθοπούλου