Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Είναι άδικο να θέλουν να χρεώσουν την ήττα στον Κοντό

Είναι άδικο να θέλουν να χρεώσουν την ήττα στον Κοντό

0

Η Κοινότητα Θερμών είναι μια εξολοκλήρου ορεινή κοινότητα, όπου υπάρχουν τα ομώνυμα Ιαματικά Λουτρά Θερμών, απ’ όπου και το όνομα της κοινότητας.

Πρόεδρος της κοινότητας είναι ο Ναζήρ Χασάν, ο οποίος με αφορμή τα όσα διαβάζει και ακούει την περίοδο αυτή μετά τις Ευρωεκλογές, ήρθε στην εφημερίδα μας και έκανε δηλώσεις εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή Αλέξανδρο Κοντό.

Μας δήλωσε ο κ. Ναζήρ:

«Όταν ήταν στο υπουργείο ο Κοντός, όλοι έτρεχαν και κάναν ουρά στο υπουργείο ποιος να μπει και να εξυπηρετηθεί. Και όλοι εξυπηρετούνταν.

Όλοι εμείς οι αυτοδιοικητικοί δεν γνωρίζαμε πού είναι τα υπουργεία. Χάρις στον Κοντό τα μάθαμε, πηγαίναμε και τελειώναμε τις διάφορες δουλειές μας.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι βοήθησε πολύ το νομό μας τόσο τους αγρότες και κτηνοτρόφους όσο και άλλους πολλούς χωρίς να κάνει διακρίσεις.

Τώρα, μετά τις Ευρωεκλογές, θέλουν κάποιοι να χρεώσουν την ήττα της Ν.Δ. στον Κοντό.

Κύριε πρωθυπουργέ, ο Κοντός είναι ο μόνος που έτρεξε στις εκλογές, που δούλεψε μαζί με τον Μωραΐτη, τον Ταρενίδη, τον Δημαρχόπουλο και μερικούς ακόμη όπως ο Περιφερειάρχης κ. Σταμάτης.

Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι στο ψηφοδέλτιο και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές για να φανεί ποιος θα φέρει περισσότερες ψήφους.

Είναι άδικο το ξαναλέω, να χρεώνουν τώρα την ήττα σ’ έναν πολιτικό που δεν φταίει σε τίποτε ο ίδιος. Άλλοι δεν δούλεψαν και αυτό φαίνεται από τα διάφορα δημοσιεύματα.

Αυτό που γίνεται τώρα εις βάρος του πρώην υπουργού είναι άδικο και ο θεός το άδικο δεν το θέλει. Γι’ αυτό ζητάμε να διορθωθεί η αδικία αυτή»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Και τώρα …δουλειά στην ΕΑΠΑΞ

Με την υπογραφή τ …