Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ

0

10 μέρες τώρα αγνοείται ο 69χρονος Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ του Χασάν που κατοικούσε στον Κένταυρο Ξάνθης! 10 μέρες τώρα συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι έρευνες του ειδικού τμήματος ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνση Ξάνθης με την αρωγή του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης και των συνοριοφυλάκων προς πάσα κατεύθυνση! 10 μέρες τώρα συνεχίζεται η αγωνία των οικείων του για την τύχη του! 10 μέρες τώρα κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει άμεσα το R/T κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διευθύνσεως Ξάνθης στον τριψήφιο αριθμό 100 ή το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου στον αριθμό 2544022122. Όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα!
Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ κατοικεί στον Κένταυρο με την υπερήλικη μητέρα του καθώς η σύζυγός του έχει αποβιώσει. Έχει 5 παιδιά εκ των οποίων το ένα κατοικεί στον Κένταυρο και τα άλλα στο Σέλερο. Όπως μας πληροφορεί ένας από τους γιους του ο κ. Σελαϊδήν που κατοικεί στο Σέλερο ο πατέρας του πάσχει από άσθμα και καρδιά, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε περιστασιακά συμπτώματα αμνησίας. Τις πρωινές ώρες της 3 Απριλίου ήλθε στην Ξάνθη για να διεκπεραιώσει κάποιες δουλειές του. Εθεάθη σε καφενείο επί της οδού Βενιζέλου 88 στην Ξάνθη και στην συνέχεια σε πατσατζίδικο επί της οδού Καραολή. Υπάρχουν πληροφορίες ότι τελευταία φορά εθεάθη στις περιοχές Νεαπόλεως και Καλλιθέας Ξάνθης καθώς και στην έξοδο της πόλης. Έκτοτε δεν υπάρχει καμιά πληροφόρηση.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας
Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 18.40’ ώρα της 4ης Απριλίου. Όπως μας πληροφορεί τόσο ο διοικητής του τμήματος Εχίνου κ. Ζάκος όσο και ο υποδιοικητής της Α.Δ. Ξάνθης κ. Ορφανίδης η κινητοποίηση ήταν άμεση. Δόθηκε σήμα σε όλες τις Α.Δ. της Περιφέρειας και στα κεντρικά της ΕΛ. ΑΣ ενώ άμεσα έδωσε τη φωτογραφία του και την πλήρη περιγραφή του σε άπαντα τα περιπολικά και τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διευθύνσεως Ξάνθης. Παράλληλα ενημερώθηκαν και διασώστες εθελοντές της δυνάμεως του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Οι έρευνες γίνονται σε καθημερινή βάση σε τρεις βάρδιες με περιπολικά και συνεργεία αποτελούμενα από αστυνομικούς και συνοριακούς φύλακες σε συνεργασία με εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συγγενείς του εξαφανισθέντος. Αξιοποιούνται όλες οι πληροφορίες των συμπολιτών μας. Επίσης χθες γινόταν έρευνα στο Αλσύλιο της Ξάνθης. Ιδιαίτερα όμως η τελευταία πληροφορία ότι εθεάθη στην έξοδο της πόλης έβαλε σε σκέψεις τους αστυνομικούς ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι στην Ξάνθη. Όπως προαναφέρθηκε είναι ενήμερες οι Αστυνομικές αρχές γειτονικών νομών όμως ακόμη δεν έχει αναφερθεί τίποτε.
Σελαϊδήν , γιος του εξαφανισθέντος: «Χάθηκε ένα άνθρωπος, είναι άρρωστος, κάντε σας παρακαλώ ότι μπορείτε….»
Τον δικό του Γολγοθά ζει ο γιος του εξαφανισθέντος Σελαϊντήν, ο οποίος δεν μπορεί να πάρει μέρος στις έρευνες για το πατέρα του καθώς είναι παραπληγικός και καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι. Η αγωνία του για την τύχη του πατέρα του βγαίνει σαν κραυγή και κάνει έκκληση τόσο προς τις αρχές να συνεχιστούν οι έρευνες σε πιο εντατικό ρυθμό όσο και σ’ οποιονδήποτε συμπολίτη μας γνωρίζει κάτι. Επίσης απευθύνει έκκληση στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας να γνωστοποιήσουν την εξαφάνιση, γεγονός που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καθώς δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον: «Χάθηκε ένα άνθρωπος, είναι άρρωστος, κάντε σας παρακαλώ ότι μπορείτε….», η κραυγή αγωνίας του κ. Σελαϊντήν.
Για μια ακόμη φορά η αστυνομία και οι οικείοι του Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ παρακαλούν τους συμπολίτες οι οποίοι γνωρίζουν οιαδήποτε πληροφορία, έστω και με επιφύλαξη περί της εγκυρότητάς της, να επικοινωνήσει με την αστυνομία στον τηλεφωνικό αριθμό 100.
Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση ενάντια στην προκατάληψη

Την πρώτη του εκδ …