Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 4 θέσεις στην Νομαρχία Ξάνθης – 1 διοικητική θέση στο Λιμενικό Ταμείο Λάγος

4 θέσεις στην Νομαρχία Ξάνθης – 1 διοικητική θέση στο Λιμενικό Ταμείο Λάγος

0

161 καθηγητές στον ΟΤΕΚ
4 προσλήψεις στην Ξάνθη
Στην πρόσληψη 161 ατόμων ως εκπαιδευτικό προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών των Τμημάτων Μετεκπαίδευσης προχωρά ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) για την εκπαιδευτική περίοδο 2008-2009.
Οι προσληφθέντες θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενώ για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών, οι υποψήφιοι θα κληθούν να περάσουν από προφορικές συνεντεύξεις.


4 προσλήψεις στο τμήμα Ξάνθης
Οι προκηρυσσόμενες θέσεις ανά Τμήμα Μετεκπαίδευσης είναι:
35 άτομα στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Αθήνας, 15 άτομα στη Θεσσαλονίκη, 9 άτομα στο Τμήμα Ηρακλείου, 9 άτομα στη Ρόδο, 4 άτομα στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Κέρκυρας, 4 άτομα στον Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής, 4 άτομα στη Μεσογγή Νότιας Κέρκυρας, 6 άτομα στην Πάτρα, 8 άτομα στο Τμήμα Αγ. Νικολάου, 5 άτομα στον Βόλο, 6 άτομα στα Χανιά, 8 άτομα στο Λουτράκι, 8 άτομα στη Δράμα, 8 άτομα στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Ιωαννίνων, 4 άτομα στην Κατερίνη, 8 άτομα στο Τμήμα της Καλαμάτας, 4 άτομα στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Ναυπλίου, 4 άτομα στο Κάστρο Κυλλήνης, 4 άτομα στο Τμήμα της Ξάνθης, 4 άτομα στην Ιεράπετρα και 4 άτομα στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Ρεθύμνου.
Οι υποψήφιοι για την Ξάνθη μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις- υπεύθυνες δηλώσεις τους όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09.00 έως 13.30. Τηλέφωνα: 25.288- 22.838- 39.906.


45 γιατροί στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ με συμβάσεις έργου
3 γιατροί στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ξάνθης
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 22 Δεκεμβρίου
Με συμβάσεις μίσθωσης έργου θα προσληφθούν στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ 45 παθολόγοι ή γιατροί γενικής ιατρικής. Οι συμβάσεις που θα υπογράψουν θα έχουν διάρκεια 24 μήνες.

Όσοι γιατροί επιθυμούν να προσληφθούν στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ θα πρέπει να έχουν ιατρείο, το οποίο θα ανήκει στην ασφαλιστική περιοχή όπου έχουν προκηρυχθεί οι θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι που θα αποστείλουν ταχυδρομικώς την αίτησή τους με συστημένη επιστολή θα πρέπει να γράψουν στον φάκελο τη διεύθυνση: ΙΚΑ, Τ.Θ. 34215, Τ.Κ. 102 10 Αθήνα. Διαφορετικά, μπορούν να την καταθέσουν στο Πρωτόκολλο της Διοίκησης του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, Αγίου Κωνσταντίνου 8, στον ημιώροφο. Τα έντυπα των αιτήσεων μπορούν να τα προμηθευτούν από τις κατά τόπους Μονάδες Υγείας και Υποκαταστήματα ή όσοι έχουν πρόσβαση στο Ιnternet αρκεί να επισκεφτούν τη διεύθυνση www. ika.gr. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Υπηρεσιακής κατάστασης ιατρών, τηλ. 210-521.5000.
 

1 διοικητική θέση στο Λιμενικό Ταμείο Λάγος
Σε 1 πρόσληψη ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού προβαίνει το Λιμενικό Ταμείο Λάγος
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 25410 – 96773.

 

Προσλήψεις 416 εποχικών υπαλλήλων
6 θέσεις στο Δασαρχείο Ξάνθης

Με 416 εποχικούς υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων και όλων των κατηγοριών Εκπαίδευσης θα ενισχυθούν δήμοι, δημόσιες υπηρεσίες και φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Το ΑΣΕΠ την περασμένη εβδομάδα ενέκρινε τις ανακοινώσεις – προκηρύξεις διαφόρων υπηρεσιών που ζητούν την πρόσληψη 416 εποχικών, προκειμένου να καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες. Από τις εγκριτικές αποφάσεις του ΑΣΕΠ ξεχωρίζουν: ο Δήμος Κηφισιάς που θα απασχολήσει 78 αποφοίτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (εργάτες, οδηγούς, ηλεκτροτεχνίες), ο Δήμος Κερατσινίου που θα προσλάβει 68 άτομα, ο Δήμος Μεγάρων στον οποίο θα αναλάβουν καθήκοντα 10 οδηγοί απορριμματοφόρων και 30 εργάτες καθαριότητας και ο Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων που θα τον στελεχώσουν πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Μετά τη σχετική έγκριση οι φορείς μπορούν να εκδώσουν τις ανακοινώσεις τους,
με τις οποίες θα ζητούν την πρόσληψη εποχικού προσωπικού. Στην αναλυτική ανακοίνωση θα καθορίζονται τα προσόντα και τα δικαιολογητικά για τους υποψηφίους, καθώς και τα κριτήρια κατάταξης. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να απευθύνονται στον φορέα που έχει προκηρύξει τις θέσεις και στον οποίο επιθυμούν να εργαστούν.


6 θέσεις στο Δασαρχείο Ξάνθης

Κατηγορία Κλάδος – ειδικότητα θέσεις φορέας ημερ. Έγκρισης
ΠΕ Δασολόγων 1 Δασαρχείο Ξάνθης 24/11/2008
ΠΕ Δασοπόνων 1 Δασαρχείο Ξάνθης 24/11/2008
ΔΕ Επιμελητών – Ξεναγών 2 Δασαρχείο Ξάνθης 24/11/2008
ΥΕ Εργατών – Δασεργατών 1 Δασαρχείο Ξάνθης 24/11/2008
ΥΕ Φυλάκων 1 Δασαρχείο Ξάνθης 24/11/2008
 

Μία θέση νοσηλευτού στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΕ Νοσηλευτικής 1
Αιτήσεις υποβάλλονται στο Νοσοκομείο. Η προκήρυξη δημοσιεύεται στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ αρ. 593/11 Νοεμβρίου 2008
 

4 θέσεις στην Νομαρχία Ξάνθης
Εγκρίθηκαν από τον ΑΣΕΠ 290 νέες θέσεις κατηγορίας ΠΕ – ΤΕ – ΔΕ – ΥΕ.
Για την Νομαρχία Ξάνθης:
Μία θέση κατηγορίας ΔΕ και ειδικότητας:Τεχνικός Αναπαραγωγής Αγροτικών Ζώων (σπερματεγχυτών)
Τρεις θέσεις κατηγορίας ΔΕ ειδικότητας Χειριστών Η/Υ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η πόλη με τα …χίλια λαμπιόνια!

Έστειλε το μήνυμ^…