Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Υπογράφτηκε η σύμβαση για το έργο βελτίωσης οδού από τη γέφυρα Κιμμερίων μέχρι τη γέφυρα χειμάρρου Μαϊσιάδη

Υπογράφτηκε η σύμβαση για το έργο βελτίωσης οδού από τη γέφυρα Κιμμερίων μέχρι τη γέφυρα χειμάρρου Μαϊσιάδη

0

Υπογράφηκε την 15η Νοεμβρίου 2006 από το Νομάρχη Ξάνθης, κ. Γεώργιο Παυλίδη, στα πλαίσια των προσπαθειών για την συνεχή βελτίωση του οδικού δικτύου του Νομού, σύμβαση κατασκευής του έργου «Βελτίωση τμήμ. Επ. Ο. Αριθ. 1 από γέφυρα Κιμμερίων μέχρι γέφυρα χειμάρρου Μαϊσιάδη», προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ.

Πρόκειται για βελτίωση τμήματος της επαρχιακής οδού αριθ. 1 από τη γέφυρα εντός του οικισμού Κιμμερίων μέχρι την γέφυρα του χειμάρρου στα «Καλώδια» Ξάνθης.

Από την γέφυρα του οικισμού Κιμμερίων και για 350 μ. περίπου, προβλέπεται η βελτίωση του οδοστρώματος της επαρχιακής οδού και η κατασκευή αμφίδρομων πεζοδρομίων. Στη συνέχεια προβλέπεται η διαπλάτυνση της οδού, ενώ θα κατασκευαστούν στις εισόδους των οικοπέδων και όπου απαιτούνται πεζοδρόμια. Επίσης σε τμήμα εντός του οικισμού Κιμμερίων θα τοποθετηθεί φωτισμός και θα κατασκευασθεί σε όλο το τμήμα οριζόντια και κάθετη σήμανση.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης  (ΠΕΠ Α.Μ.-Θ.), Μέτρο 3.1.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δοκιμή 2!

πλήρες …