Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Το νέο κατάστημα «ΔΗΜΗΤΡΑ», στολίδι της πόλης

Το νέο κατάστημα «ΔΗΜΗΤΡΑ», στολίδι της πόλης

0

Το 1980 ο πατέρας άνοιξε το πρώτο κατάστημα της οικογένειας Δόντσου στη Ξάνθη, με δώρα, μπιζού και χαρτικά κι έγινε γρήγορα γνωστό σαν «το μαγαζάκι δίπλα στο ταχυδρομείο» που μετά την πρώτη ανακαίνισή του μετονομάστηκε σε ‘ADO’.

Οχτώ χρόνια μετά ο γιος Κωνσταντίνος, εγκαινιάζει το δεύτερο μαγαζί επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου 22 με μπιζού, δώρα, καλλυντικά και εποχιακά είδη που λειτουργεί μέχρι και σήμερα με την ονομασία ‘Κ. ΔΟΝΤΣΟΣ’ που πήρε μετά την πρώτη ανακαίνιση.

Το 1993 μεταφέρεται και το πρώτο κατάστημα επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου 26-32 παίρνοντας το ίδιο όνομα ‘Κ. ΔΟΝΤΣΟΣ’ το οποίο φέτος ανακαινίσθηκε παίρνοντας το όνομα ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ από το όνομα της συζύγου του Κωνσταντίνου, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας στο χώρο με μπιζού και κοσμήματα.

Η πολύχρονη παρουσία της οικογένειας Δόντσου στην αγορά της Ξάνθης, έχει καταξιώσει τα μέλη της και η αποδοχή των Ξανθιωτών δίνει δύναμη να συνεχίζουν την προσφορά των καλαίσθητων προϊόντων που μπορεί να βρει ο υποψήφιος αγοραστής και στα δυο καταστήματα. Οι πάντα πρωτοποριακές ιδέες που χαρακτηρίζουν τα καταστήματα Δόντσου, με το ευχάριστο περιβάλλον, τη γνωστή φιλικότητα, την άριστη εξυπηρέτηση, τις χαμηλές τιμές αλλά και το αμπαλάζ και τη διαφήμιση, τα κάνουν να ξεχωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν βλέποντας με αισιοδοξία το μέλλον. Από μας, Καλές Δουλειές!

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών του 2002

Δήμος Ξάνθης Πληθυσμός:52.270 Εγγεγραμμένοι:40.089 Έδρες:27 Τμήματα:75 Ψήφισαν:27.240 Έγκυ…