«Δήμαρχε μας γυρίζετε πίσω…»

0

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ξάνθης απέστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρ. Πούλιος με αφορμή καταγγελία που έφτασε στον συνδυασμό του και αναφέρει ότι ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου κάλεσε όλο το προσωπικό και τους είπε ότι είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του ως δημοτικού συμβούλου.

Η επιστολή:

«Προς

Τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Στυλιανίδη

Πρώτοι μιλήσαμε για το πόσο αποφασισμένοι είμαστε να κρατήσουμε το επίπεδο του εκλογικού αγώνα στο δήμο Ξάνθης σε πολιτισμένο επίπεδο. Η ευγένειά μας όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σημαίνει ότι θα ανεχθούμε συμπεριφορές που παραβιάζουν τα όρια ανοχής μας και ευτελίζουν την πολιτική ζωή του τόπου. Ενέργειες που μας γυρίζουν πίσω σε μαύρα χρόνια.

Ρωτάμε λοιπόν ευθέως τον κ. Δήμαρχο:

Είναι αλήθεια η καταγγελία που έγινε στον συνδυασμό μας ότι ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξάνθης κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης κάλεσε όλο το προσωπικό και τους είπε ότι είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του ως δημοτικού συμβούλου;

 

Είναι αλήθεια ότι ο κ. Θεοδωρίδης τους διαβεβαίωσε ότι την επομένη των εκλογών θα γνωρίζει εάν τον ψήφισαν όχι μόνον αυτοί αλλά και οι οικογένειές τους, διότι έχει καταμετρημένες τις ψήφους τους των ιδίων και των συγγενών τους;

Είναι αλήθεια ότι διοργάνωσε «παρόμοια» εκδήλωση και για τους γονείς των παιδιών;

Και τι είστε διατεθειμένος εφόσον συνέβησαν τα παραπάνω να πράξετε κύριε Δήμαρχε;

Κάποτε η λογική ότι ο Δήμος Ξάνθης πρέπει να δίνει και όχι να παίρνει από τους αιρετούς δημοτικούς συμβούλους που πρέπει να σταματήσει .

Οι πολίτες της Ξάνθης θα δώσουν τέλος σε παρόμοιες πρακτικές.

Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΑΛΛΑΓΗ» θα το διασφαλίσουν αυτό.

Χρίστος Πούλιος

Υπ. Δήμαρχος Ξάνθης»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κόντρα βορρά – νότου για το βαμβάκι

Oι αλλαγές που φέρνει η νέα KAΠ ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων στους βαμβακοπαραγωγούς, ιδι…