Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Παρουσιάστηκε ο Συνδυασμός «Πολίτες για την Ξάνθη»

Παρουσιάστηκε ο Συνδυασμός «Πολίτες για την Ξάνθη»

0

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, με τον συνδυασμό «Πολίτες για την Ξάνθη», κ. Ν.Ανταμπούφης, κατά την οποία παρουσίασε τον συνδυασμό του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πρόσφατες εξελίξεις στον Δήμο.

Ο συνδυασμός

Ξεκινώντας από την παρουσίαση του συνδυασμού ο κ. Ανταμπούφης τόνισε: «Είμαστε αυτό που φαίνεται και αυτό που λέμε. Τα άτομα που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας έχουν άποψη και ο λόγος τους είναι γεμάτος ουσία και περιεχόμενο. Οι μισοί από αυτούς είναι καινούργιοι και συγκεκριμένα οι 13 συμμετέχουν στις εκλογές για πρώτη φορά και έχουμε την πεποίθηση ότι όλοι μαζί  μπορούμε να φέρουμε και πάλι τη μεταπολίτευση στην Ξάνθη, μια πόλη η οποία έχει την ίδια παράταξη στο Δήμο επί 30 χρόνια, πάρα πολλά για να τα αντέξει».

Έπειτα παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάποια σύντομα βιογραφικά στοιχεία για τον καθένα. Έτσι, ο συνδυασμός έχει ως εξής:

Υποψήφιος Δήμαρχος

Ανταμπούφης Νικόλαος,

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αλή Ογλού Εϊγήτ

Βασιλειάδου Δήμητρα

Γκαρμπούνης Χρήστος

Γούναρης Κώστας

Δέλκος Κώστας

Εμμανουηλίδης Γιώργος

Ιορδαμίδης Γρηγόρης

Κάμφορα – Καμπιώνη Τούλα

Καραγιαννίδου Ευγενία

Κολώνιας Άγγελος

Κοντόπουλος Βαγγέλης

Νίκος Κοσμίδης

Μαϊτόγλου Ευτέρπη

Μπέτμαν Ανδρέας

Παλάσσαρος Βαγγέλης

Πετρίδης Ανδρέας

Ράπτη Δέσποινα

Ρούτση-Ευαγγελίδου Χριστίνα.

Σαρακενίδης Σόλων 

Σελβιέρογλου Αλέκα

Σιούτας Ηλίας

Σταθοπούλου Γερακίνα

Σταμουλάς Κώστας

Στογιαννίδης Γρηγόρης

Τσακαλίκας Δημήτρης.

Φυσεκίδης Δημήτρης

Ψαλτοπούλου Χαρίκλεια (Λίτσα)

 

Για την προεκλογική εκστρατεία

Ο κ. Ανταμπούφης επεσήμανε την διαφορετική αντιμετώπιση της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού του σε σχέση με τους υπόλοιπους: «Το προεκλογικό κλίμα όσο πάει και ‘’ζεσταίνεται’’, οι επισκέψεις συμβούλων και υποψηφίων Δημάρχων γίνονται όλο και πιο συχνές. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακά τρικ, οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες, οι φωτογραφίες με παιδιά και η εμπορική διαφήμιση. Προτιμούμε να πραγματοποιούμε την προεκλογική μας εκστρατεία με προτάσεις και παρεμβάσεις(προβλήματα γαστρεντερίτιδας οφειλές χρημάτων στο Δήμο Ξάνθης), μιλάμε συγκεκριμένα δείχνοντας έμπρακτα τι μπορούμε να κάνουμε».

Για την παρούσα Δημοτική Αρχή

«Η τωρινή Δημοτική Αρχή είναι στεγνή από προτάσεις και προγράμματα, με αποτέλεσμα την αναχρονιστικότητα σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. η Δ.Ε.Υ.Α.Ξ., η Επιχείρηση Καθαριότητας, το Δημοτικό Ραδιόφωνο κ.α. Στην αναστροφή της κατάστασης αυτής και στην παροχή βοήθειας προς το Δήμο Ξάνθης εντάσσονται οι παρεμβάσεις και οι προτάσεις μας στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Λίγο πριν το τέλος ο κ. Ανταμπούφης απέφυγε να κάνει εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα λέγοντας πως όποιος κάνει εκτιμήσεις και δουλεύει με αριθμούς θα βρεθεί προ εκπλήξεων, ενώ σαν επίλογο επέλεξε τον χαρακτηρισμό του συνδυασμού ως τον μόνο πραγματικά ανεξάρτητό ή τον λιγότερο εξαρτημένο, όπως εύστοχα προσέθεσε ο κ. Γούναρης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκαινιάστηκε το Κ.Α.Π.Η. Θαλασσιάς

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006, το ιδιόκτητο κτίριο του ΚΑΠΗ Θαλασσιάς. Τον…