Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Ξεκίνησε τις περιοδείες του ο Δήμαρχος Τοπείρου Στ. Χατζηευαγγέλου

Ξεκίνησε τις περιοδείες του ο Δήμαρχος Τοπείρου Στ. Χατζηευαγγέλου

0

Ξεκινώντας την προεκλογική του εκστρατεία ο Δήμαρχος Τοπείρου επισκέφτηκε την Τρίτη τον οικισμό της Κοσμητής και του Αγ. Αθανασίου.

Στην Κοσμητή συζήτησε με τους συνδημότες τα προβλήματα του χωριού και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι θεωρεί γούρι να ξεκινάει τις εκλογές πάντα απ’ το καφενείο του κ. Φλώρου.

Στον Αγ. Αθανάσιο σε μια μεγάλη συγκέντρωση ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν, στον απολογισμό της τετραετίας και στο νέο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Χαρακτηριστικά επεσήμανε ότι «ποτέ δεν ικανοποιούμαστε και ποτέ δεν εφησυχάζουμε. Κάναμε πολλά, αλλά μπορούμε ακόμη περισσότερα και αυτός είναι ο στόχος μας για την επόμενη τετραετία».

Αναφέρθηκε ακόμα στη βασική πολιτική της δημοτικής αρχής, που είναι η αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία όλων των δημοτών μας, καθώς και στην σύγκριση των δύο συνδυασμών που διεκδικούν τη δημοτική αρχή, τόσο σε επίπεδο προγράμματος όσο και σε επίπεδο στελέχωσης των ψηφοδελτίων.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους που του εξέφρασαν και με την παρουσία τους αλλά και με τις παρεμβάσεις τους την απόφασή τους να στηρίξουν τον ίδιο και τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και για την επόμενη τετραετία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αύξηση του τροφείου στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου

Ο… χορός των ανατιμήσεων όλων των αγαθών και των υπηρεσιών δεν μπορούσε ν’ αφήσει… απ’ έξω…