Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Επισκέψεις του Δημάρχου Ξάνθης Μ.Στυλιανίδη

Επισκέψεις του Δημάρχου Ξάνθης Μ.Στυλιανίδη

0

Ο Δήμαρχος κ. Μ.Στυλιανίδης συνεχίζει με τις επισκέψεις του την αδιάλειπτη και διαρκή επικοινωνία του με τους πολίτες στις γειτονιές και τους οικισμούς της Ξάνθης, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι κάτοικοι των περιοχών που επισκέπτεται.

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου βρέθηκε κοντά στους συμπολίτες μας στις Παλιές Εργατικές Κατοικίες, κατόπιν στην Δώδεκα Αποστόλων, με τελικό σταθμό την περιοχή της Ρέμβης, σε μια πραγματικά μεγαλειώδη συγκέντρωση. Στην εκεί ομιλία του ανέφερε το πρόγραμμα της προσεχούς τετραετίας, τους νέους στόχους και τις νέες προοπτικές που θα δημιουργήσουν, αλλά υπογράμμισε και το έργο το οποίο έχει επιτευχθεί όλα αυτά τα χρόνια με τις αδιάκοπες παρεμβάσεις, με έργα που δίνουν νέα πνοή και βελτιώνουν μέρα με την μέρα την εικόνα της πόλης μας κάνοντάς την πιο ανθρώπινη και πιο σύγχρονη.

Τελειώνοντας τόνισε: «Είμαι βέβαιος πως θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μου με τις Ξανθιώτισσες και τους Ξανθιώτες τα επόμενα έτη, έχοντας θέσει γερές βάσεις για μια νέα αναπτυξιακή πορεία βάζοντας τον πήχη πιο ψηλά, διεκδικώντας δυναμικά ένα καλύτερο αύριο για όλους εμάς και τα παιδιά μας, για ένα μέλλον πιο ανθρώπινο, για μια πόλη πρότυπο δημιουργίας. Συνεχίζουμε λοιπόν μαζί για να κάνουμε πράξη μια κοινωνία η οποία ευημερεί».

Μετά το πέρας της ομιλίας του ο Δήμαρχος έκανε διάλογο με τους κατοίκους, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα για αρκετή ώρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκαινιάστηκε το Κ.Α.Π.Η. Θαλασσιάς

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006, το ιδιόκτητο κτίριο του ΚΑΠΗ Θαλασσιάς. Τον…