Ομιλίες Πούλιου στα Κιμμέρια

0

Για μια ακόμη φορά οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης κ. Χρ. Πούλιου συνοδεύτηκαν από βροχή, κάτι, όμως, που δεν έδειξε να απασχολεί ιδιαίτερα τον επικεφαλή του συνδυασμού «Πολίτες για την Αλλαγή».

Οι κάτοικοι των δύο οικισμών των Κιμμερίων, επιφύλαξαν μοναδική υποδοχή στον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Πούλιο, ο οποίος μίλησε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων σε δύο καφενεία, όπου ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος μέσα και έξω απ’ αυτά και ανέλυσε όλο το ρεαλιστικό πρόγραμμα για τη νέα δημοτική περίοδο στο Δήμο Ξάνθης.

Επισήμανε πως για τους «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΑΛΛΑΓΗ», δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, υπενθύμισε ότι οι δρόμοι ενώνουν και δεν χωρίζουν γειτονιές και για πρώτη φορά εξήγγειλε ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ, βάσει πληθυσμού, σε θέσεις πολιτικές και διοικητικές στο νέο οργανόγραμμα του Δήμου Ξάνθης, από 1ης Ιανουαρίου 2007.

Τον κ. Πούλιο χειροκρότησαν όλοι οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι των Κιμμερίων και μετά την ομιλία του είχε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με πολλούς, ενώ δεσμεύθηκε να επαναλάβει τις επισκέψεις αυτές και τις επόμενες ημέρες, ενώ θα είναι διαρκή η επικοινωνία και η σχέση συνεργασίας και μετά τις εκλογές, ασχέτου αποτελέσματος.

Αποσπάσματα από τις ομιλίες:

«Είπαμε φτάνει πια! Δεν είναι αυτή η πόλη που θέλουμε να ζούμε! Δεν είναι αυτή η πόλη που θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας! Δεν είναι αυτή η δημοτική αρχή της αδιαφάνειας, της εξυπηρέτησης των λίγων και «κολλητών», της προεκλογικής μπουλντόζας που κατέσκαψε την πόλη, της μιζέριας και του γκρίζου! Φτάνει πια με την έπαρση, τα φαινόμενα αλαζονείας και την καθεστωτική αντίληψη της σημερινής δημοτικής αρχής και των επαγγελματιών δημοτικών συμβούλων. Η ενασχόληση με τα κοινά, δεν είναι και δεν θα πρέπει να γίνει επάγγελμα!

Η πόλη με τα χίλια χρώματα, κατάντησε η πόλη με τα χίλια προβλήματα».

«Εμείς, οι «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΑΛΛΑΓΗ», δεν πρεσβεύουμε μόνο το σήμερα.

Άνθρωποι, συμπολίτες μας καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο και στον κοινωνικό τους περίγυρο, μα και νεοι με όρεξη, όνειρα και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους, είναι όλοι αυτοί που δημιούργησαν τη δημοτική μας παράταξη.

Δεν έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα. Δεν έχουμε ανεξόφλητα γραμμάτια ούτε και δεσμεύσεις. Δεν υποσχόμαστε απλά, για να γίνουμε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη! Γιατί τότε ποια θα ήταν η διαφορά μας από την απερχόμενη δημοτική αρχή; (σ.σ. ήμουν πρόσφατα σε μία εκδήλωση στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών ΡΟΜ στα Κιμμέρια. Ανέβηκαν στο βήμα διάφοροι μεγαλοσχήμονες παράγοντες της δημοτικής αρχής. Μέτρησα 37 «ΘΑ». Μα τα «ΘΑ» λέει ο θυμόσοφος λαός μας «τα’σπειραν και δεν φύτρωσαν ποτέ…» 

Προερχόμαστε από την καθημερινότητα, από τη ζωή αυτής της πόλης, με αναζητήσεις και προβληματισμούς για το αύριο του τόπου μας.

Ξέρουμε καλά που βρισκόμαστε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κόντρα βορρά – νότου για το βαμβάκι

Oι αλλαγές που φέρνει η νέα KAΠ ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων στους βαμβακοπαραγωγούς, ιδι…