Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Σημαντικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας στον Νομό Ξάνθης

Σημαντικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας στον Νομό Ξάνθης

0

Σημαντικές αποφάσεις για τον νομό μας, ελήφθησαν από τον Υπουργό Εθνική Άμυνας κ. Σπηλιωτόπουλο, έπειτα από τις προσπάθειες των δύο βουλευτών κ.κ. Αλέξανδρου Κοντού και Φίλιππου Τσαλίδη.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συνάντηση μεταξύ των δύο βουλευτών με τον Υπουργό, ελήφθησαν αποφάσεις οι οποίες θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της ανεργίας στην περιοχή.

Συγκεκριμένα:

Μετά από συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ, Αλέξανδρου Κοντού και του Βουλευτή κ. Φίλιππου Τσαλίδη, ο Υπουργός κ. Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος επιβεβαίωσε:

Την πρόθεση της Κυβέρνησης για την κατασκευή τορπιλών βαρέως τύπου, για τα νέα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού, στην Ελληνική Βιομηχανία ΓΕΡΜΑΝΟΣ «SUN LIGHT», στο Όλβιο Ξάνθης.

Την απόφαση της Κυβέρνησης για την πρόσληψη κατοίκων της ορεινής περιοχής στα πλαίσια του θεσμού των Εφέδρων Υψηλής Ετοιμότητας.

Την απόφαση κατασκευής ΣΟΑ-ΣΟΜΥ στην Σταυρούπολη Ξάνθης για την εξυπηρέτηση των αναγκών των οικογενειών των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών της Φρουράς Σταυρούπολης.

Την κατασκευή Πολεμικού Μουσείου αρμάτων μάχης στο Νομό Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το ΚΑΠΗ Κυψέλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Με μια ευχή…και του χρόνου!Με μια ευχή…και του χρόνου πάλι όλοι μαζί, στον ίδιο χώρο, με τ…