Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Επιστολή ΟΕΒΕΞ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης

Επιστολή ΟΕΒΕΞ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης

0

Εκφράζει την δυσαρέσκειά της για το ενιαίο ωράριο. Επιστολή στην οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της στην απόφαση του Υπουργείου για το ενιαίο ωράριο, απέστειλε προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα και τον Υφυπουργό κ. Παπαθανασίου, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ξάνθης.

Στην επιτολή αναφέρονται τα νέα προβλήματα που θα δημιουργηθούν με αυτήν την εφαρμογή και που έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Αναλυτικά αναφέρεται:

Η ΟΕΒΕ Ξάνθης διαμαρτύρεται και καταγγέλλει τον τρόπο της μονόπλευρης και άνευ διαλόγου με αρμοδίους φορείς επιβολής του ενιαίου ωραρίου, αποκλείοντας τη γνώμη και τις θέσεις των συνδικαλιστικών φορέων των ΜΜΕ, των εργαζομένων και των καταναλωτών τους οποίους αφορά άμεσα.

Στην μάχη για το ωράριο, αποφασίσατε υπέρ της συγκεντροποίησης του κεφαλαίου και της αγοράς και κατ’ επέκταση την πριμοδότηση των μονοπωλίων και ολιγοπωλίων, επικαλούμενη το πλαίσιο της γενικής πολιτικής απελευθερώσεων της αγοράς από τα εμπόδια που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με αυτόν τον τρόπο, στρεβλώνετε τον υγιή ανταγωνισμό σε βάρος των ΜΜΕ και καταργείτε τον ρόλο και την αρμοδιότητα των τοπικών οργάνων να ρυθμίσουν τα θέματα που άμεσα τους αφορούν.

Εμείς, οι Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Έμποροι του Νομού Ξάνθης, δηλώνουμε ότι θα αντιδράσουμε αποφασιστικά και δυναμικά προκειμένου να υπερασπιστούμε τις θέσεις μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το ΚΑΠΗ Κυψέλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Με μια ευχή…και του χρόνου!Με μια ευχή…και του χρόνου πάλι όλοι μαζί, στον ίδιο χώρο, με τ…