Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Μοίρασαν… την πίτα του Νομαρχιακού προεδρείου

Μοίρασαν… την πίτα του Νομαρχιακού προεδρείου

0

Συμπιλίδου, πρόεδρος, Χατζημεμίς Τουρκές Αντιπρόεδρος, Στάντζιου γραμματέας. Συμπιλίδου: «Γόνιμος διάλογος με στόχο το καλό του νομού».Σε εορταστική ατμόσφαιρα, προεδρεύοντος του πρώτου πλειοψηφώντας νομαρχιακού συμβούλου και Αντινομάρχη κ. Θεόφιλου Παρτσαλίδη διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου του νομαρχιακού συμβουλίου, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2005 στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της Νομαρχίας. Η κάλπη στήθηκε και οι 22 Νομαρχιακοί σύμβουλοι – απουσίαζαν ο κ. Λευτέρης Ξανθόπουλος, κ. Ιάκωβος Ανδρεάδης , κ. Κώστας Μολλάς – εξέλεξαν ως πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου την Διευθύντρια του 2ου ενιαίου Λυκείου Ξάνθης και Νομαρχιακό σύμβουλο κ. Δώρα Συμπιλίδου με 15 ψήφους έναντι 7 της κας Ελένης Κιοσέ που έθεσε υποψηφιότητα.

Στη θέση του αντιπροέδρου ψηφίστηκε με 15 ψήφους, ο κ. Χατζημεμίς Τουρκές έναντι 7 του κ. Λερίδη Χρήστου, ενώ στη θέση του γραμματέα του Νομαρχιακού συμβουλίου, η κα Ευτέρπη Στάντζιου με 15 ψήφους έναντι 7 του κ. Μπουραζάνη Κυριάκου.

Ο Νομάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης ευχήθηκε στους νεοεκλεχθέντας, επιτυχία στο έργο τους και Καλή και Δημιουργική χρονιά.

Η κα Συμπιλίδου παίρνοντας το λόγο και χειροκροτούμενη, από όλους τους νομαρχιακούς συμβούλους, τους ευχαρίστησε για την προτίμησή τους και υποσχέθηκε ένα γόνιμο διάλογο, χωρίς στείρα αντιπαράθεση, «κατά το κοινώς αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση…», αφού στόχος όλων είναι το καλό του νομού.

Στη συνέχεια ο κ. Νομάρχης γνωστοποίησε ότι τις επόμενες μέρες θα συσταθούν τέσσερις επιτροπές, στις οποίες θα γίνει κατανομή του αντικειμένου τους.

Ως αντινομάρχες πληροφορηθήκαμε ότι ορίζονται ο κ. Μπάμπης Σαχινίδης ο κ. Μάρκος Αδαμίδης ο κ. Αθανάσιος Γκοντόλιας και ο κ. Βίντιλι Μουσά.

Η κα Συμπιλίδου απέδειξε ότι γνωρίζει να …κόβει και να μοιράζει πίτες…αφού τυχερός αναδείχτηκε ο νομός!

Όμως το δώρο το πήρε ένας άλλος τυχερός ο κ. Γκοντόλιας και έτσι ολοκληρώθηκε με ευφορία η συνεδρίαση του Νομαρχιακού συμβουλίου το οποίο θα συνεδριάσει με το νέο του προεδρείο, σύμφωνα με απόφαση του Νομάρχη την επόμενη Δευτέρα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κέρασε κρασί και ειδήσεις….

Γεύμα στα τοπικά ΜΜΕ παρέθεσε ο Δήμαρχος Βιστονίδαςμε άφθονο κρασί, νόστιμο ψάρι, και ειδή…