Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 «Το Δ΄Σ.Σ. είναι το καμάρι των Ενόπλων Δυνάμεων»

«Το Δ΄Σ.Σ. είναι το καμάρι των Ενόπλων Δυνάμεων»

0

Σύντομα αποστρατεύεται ο νυν αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Επίσκεψη του στρατηγού ΓΕΕΘΑ κ. Αντωνακόπουλου στο στρατηγείο του Δ΄ Σ.Σ. Επίσκεψη στο Στρατηγείο του Δ’ Σώματος Στρατού, πραγματοποίησε τη Δευτέρα στις 11 το πρωί, ο άλλοτε στρατηγός του κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος και νυν αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, που σύντομα πρόκειται να αποστρατευτεί.

Ο Κ. Αντωνακόπουλος επισκέπτεται μονάδες και στρατόπεδα της Περιοχής Ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, ενώ στις 2μ.μ. παρακάθισε στο γεύμα στη ΛΑΦ με τις αρχές της πόλης μας.

Αφού επιθεώρησε στρατιωτικό άγημα, συνοδευόμενος από το στρατιωτικό διοικητή του Δ’Σ.Σ. κ. Στυλιανό Παναγόπουλο, κατά το εθιμοτυπικό, αναφέρθηκε στο σκοπό της επίσκεψής του δηλώνοντας στα τοπικά ΜΜΕ: «Σε λίγες μέρες πρόκειται να παραδώσω τα καθήκοντα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και θεώρησα χρέος μου να επισκεφτώ το Δ΄Σ.Σ, να χαιρετήσω τους συναδέλφους μου οι οποίοι εργάστηκαν και τα χρόνια που ήμουν αρχηγός ΓΕΕΘΑ και τα προηγούμενα χρόνια και να τους ευχηθώ «Καλή συνέχεια» για το καλό των Ενόπλων Δυνάμεων».

Όπως είναι γνωστό ο κ. Αντωνακόπουλος υπηρέτησε στο Δ’Σ.Σ. δύο χρόνια: «Υπηρέτησα 2 χρόνια στο Δ’ Σ.Σ. που ήταν παραγωγικά και αποφασιστικά για την περαιτέρω καριέρα μου».

Αναφερόμενος στο Δ΄Σ.Σ. το χαρακτήρισε «καμάρι των Ενόπλων Δυνάμεων: « Είναι ένα από τα πέντε διακλαδικά στρατηγεία τα οποία υπήχθησαν υπό τη επιχειρησιακή διοίκηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Είναι υψηλών δυνατοτήτων επιχειρησιακής ετοιμότητας καθώς και η περιοχή της Θράκης είναι μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του ελληνικού χώρου».

Στη συνέχεια συσκέφτηκε με τη στρατηγική ηγεσία του Δ.Σ.Σ.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καιρός για συνεταιριστικούς αγώνες!

Κατάληψη της ΑΤΕ από τους εργαζόμενους της ΣΕΒΑΘ   Προς αναζήτηση πολιτικής λύσης με …