Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2004 Τελευταία συγκέντρωση ομάδων διαλόγου του ΠΑΣΟΚ

Τελευταία συγκέντρωση ομάδων διαλόγου του ΠΑΣΟΚ

0

Κορυφώνεται στο Νομό Ξάνθης οι διαδικασίες του προσυνεδριακού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ για: τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, το ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΜΜΑ και τα ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Στα πλαίσια αυτά θα γίνει η τελευταία συγκέντρωση όλων των ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥ στις 19 Δεκεμβρίου 2004, ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, όπου με τη παρουσία του Νομαρχιακού Κλιμακίου του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή ΠΑΝΟ ΜΠΕΓΛΙΤΗ, θα εκτεθούν τα συμπεράσματα του διαλόγου και θα διαμορφωθεί η τελική πρόταση της οργάνωσης του Ν. Ξάνθης για όλα τα παραπάνω θέματα.

Στη συγκέντρωση αυτή καλούνται να συμμετάσχουν : ΜΕΛΗ του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να δουν το κόμμα να αλλάζει προς το καλύτερο, ΦΙΛΟΙ του ΠΑΣΟΚ, που για διάφορους λόγους, ως τώρα, δεν πλησίασαν τον κομματικό μηχανισμό και θέλουν να βοηθήσουν στο να γίνει ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, αυτό που τους ταιριάζει, ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ που ενδιαφέρονται για τα κοινά του τόπου μας και ΝΕΟΙ που θέλουν να δουν κάτι καινούργιο, αντάξιο των οραμάτων τους.

Τέλος γίνεται γνωστό ότι μέχρι τις 20-12-2004 λήγει η προθεσμία για την εγγραφή νέων μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μάθετέ τα να κυκλοφορούν σωστά

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει αφού στις 13 του μηνός θα σημάνει το ξεκίνημα…