Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2004 Αθωώθηκαν Βερτσώνης και Παπακωνσταντίνου για την έκδοση οικοδομικής άδειας στη «Αλμύρα» Βελώνης

Αθωώθηκαν Βερτσώνης και Παπακωνσταντίνου για την έκδοση οικοδομικής άδειας στη «Αλμύρα» Βελώνης

0

Ο Όμιλος Ιδιοκτητών παραλιακών Ιδιοκτησιών Βελώνης – Μυρωδάτου Νομού Ξάνθης, μετά από την τελευταία αθωωτική απόφαση της 8ης Σεπτεμβρίου, από το Τριμελές Εφετείο Θράκης του Β. Βερτσώνη και του Κ. Παπακωνσταντίνου, νιώθει δικαιωμένος και δηλώνει ότι θα «σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των Δήμων του Νομού μας, ώστε επιτέλους να οδηγηθεί ο Νομός Ξάνθης στην – βιώσιμη ανάπτυξη, με υλοποίηση ΣΧΟΟΑΠ, με ορθολογική οριοθέτηση ζωνών προστασίας της φύσης, με προστασία της ιδιοκτησίας, με τουριστική ανάπτυξη κ.λ. π.»

Η επιστολή

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2004 ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ από το Τριμελές Εφετείο Θράκης οι: Βασίλειος Βερτσώνης, πρώην Προϊστάμενος της Πολεοδομίας Ξάνθης, και Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου , τεχνικός μας σύμβουλος, – για την έκδοση της υπ' αριθμό 397/1998 οικοδομικής άδειας της ιδιόκτητης έκτασης «ΑΛΜΥΡΑΣ» Βελώνης (δεύτερη άδεια).

Στις 30-3-2004 είχε ήδη ΑΘΩΩΘΕΙ από το Τριμελές Εφετείο Θράκης ο Βασίλειος Βερτσώνης για την έκδοση της υπ' αριθμό 224/1996 οικοδομικής άδειας της «ΑΛΜΥΡΑΣ» (πρώτη άδεια).

-Στις 25-11-2001 είχε ήδη AΘΩΩΘΕΙ από το Μονομελές Πλημμελιοδικείο Ξάνθης, σε εννέα υποθέσεις, ο τεχνικός μας σύμβουλος Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου.

Στις 13-3-2001 είχε ήδη ΑΘΩΩΘΕΙ από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης, σε δύο υποθέσεις, ο τεχνικός μας σύμβουλος Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου.

Στις 26-9-2003 είχε ήδη ΑΘΩΩΘΕΙ από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Ξάνθης ο τεχνικός μας σύμβουλος Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου.

Ο Σύλλογός μας από την πρώτη στιγμή διακήρυξε το δίκαιο των

ιδιοκτητών και δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Κάποιοι όμως πρόσθεταν τυχόν πρωτόδικες ποινές για να δημιουργήσουν

εντυπώσεις και να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. Οφείλουν πλέον να

βγουν τώρα και να κάνουν τη μεγάλη ΑΦΑΙΡΕΣΗ.

Και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ επιβεβαιώνει ότι η «ΑΛΜΥΡΑ» Βελώνης, υπήγετο στις εξαιρέσεις της ΚΥΑ 5796/1996, καθότι διέθετε προγενέστερη οικοδομική άδεια.

Ανθρωπίνως, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον οραματιστή τεχνικό μας σύμβουλο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, καθώς και το νομικό μας σύμβουλο και δικηγόρο υπεράσπισης στις ανωτέρω δίκες ΣΠΥΡΟ ΓΚΑΝΙΑ.

Δηλώνουμε δε, ότι ο Σύλλογός μας θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των Δήμων του Νομού μας, ώστε επιτέλους να οδηγηθεί ο Νομός Ξάνθης στην – βιώσιμη ανάπτυξη, με υλοποίηση ΣΧΟΟΑΠ, με ορθολογική οριοθέτηση ζωνών προστασίας της φύσης, με προστασία της ιδιοκτησίας, με τουριστική ανάπτυξη κ.λ. π.

Ξάνθη 10.9.2004

Για τον Όμιλο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αλέξανδρος Κυριακίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Αδριανούπολη την περασμένη Δευτέρα ο Νομάρχης Ξάνθης

Για θέματα του Δικτύου Διασυνοριακής Συνεργασίας. Κυριάρχησε η Τουριστική συνεργασία. Στην…