-4 αυγά, μεσαία
-160 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
-1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
-50 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
-280 γρ. τυρί κρέμα
Για το σερβίρισμα:
-Φρούτα του δάσους
-50 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
-50 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
-Φύλλα δυόσμου
Χωρίζουμε τα αβγά σε ασπράδια και σε κρόκους. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια, τη ζάχαρη, τη βανίλια και χτυπάμε καλά για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει μια σφιχτή μαρέγκα και να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Στο ίδιο μίξερ βάζουμε τους κρόκους, το κακάο, το τυρί κρέμα και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει το μείγμα μια σφιχτή κρέμα.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το 1/3 από τη μαρέγκα και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε και την υπόλοιπη μαρέγκα και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ για να μην πέσει ο όγκος της μαρέγκας.
Απλώνουμε μεμβράνη σε μια φόρμα 10×30 εκ. και βάζουμε μέσα το μείγμα. Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Σερβίρουμε με φρέσκα μούρα, τις λιωμένες κουβερτούρες και φύλλα δυόσμου