Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ουζουνίδης: «Θα επανέλθουμε»

Ουζουνίδης: «Θα επανέλθουμε»

0

Σύνθημα αντεπίθεσης έδωσε ο προπονητής της Skoda Ξάνθη

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ξανθιώτικη ομάδα στο Ο.Α.Κ.Α.    

Η εντός έδρας ήττα από τον Άρη «φρέναρε» ακόμη περισσότερο τη Skoda Ξάνθη και την ανοδική πορεία που είχε μέχρι πριν δύο εβδομάδες. Η ξανθιώτικη ομάδα που τους προηγούμενους μήνες ¨έτρεχε¨ ένα σερί 10 αγώνων αήττητη, πλέον μετράει δύο συνεχόμενες ήττες (από Ο.Φ.Η. και Άρη) και είδε να την προσπερνάει στη βαθμολογία η ομάδα από την Κρήτη, ενώ ο Άρης πλησίασε σε απόσταση αναπνοής.  
Ουζουνίδης: «Δεν πρέπει να απογοητευτούμε»  
Αισιόδοξος ότι η Skoda Ξάνθη θα επιστρέψει σύντομα στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Άρη. ¨Δεν πρέπει να απογοητευτούμε, αλλά να προσπαθήσουμε και να πάμε ψηλότερα¨ είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε». Αναφορικά με τον αγώνα με τον Άρη ο Ουζουνίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, αφού προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες. Δεν ήμασταν καλοί στο α’ ημίχρονο, όμως είχαμε δύο καλές φάσεις με τον Μαρκόφσκι και τον Μαρσελίνιο. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε από δικό μας λάθος, ενώ η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως όποιος σκοράρει πρώτος θα έπαιρνε το ματς. Αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το δεύτερο γκολ, ήμασταν επιθετικοί, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να μπούμε στο παιχνίδι».  
Αποθεραπεία και ρεπό  
Μέρα αποθεραπείας ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και οι μονομαχίες στο βροχερό τερέν ήταν λογικό να επιφέρουν μεγαλύτερη κόπωση από την συνηθισμένη στους ποδοσφαιριστές και έτσι χθες το απόγευμα είχαν την ευκαιρία με διατατικές ασκήσεις και τρέξιμο σε χαμηλή ένταση να χαλαρώσουν τους μυς τους.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα και ασκήσεις με μπάλα υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και του βοηθού προπονητή Σάββα Καρυπίδη. Για σήμερα το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας έχει ρεπό ενώ οι παίκτες θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις για την προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.  
Με δύο απουσίες στο Ο.Α.Κ.Α.  
Τις υπηρεσίες δυο εκ των πλέον έμπειρων ποδοσφαιριστών της θα στερηθεί η Skoda Ξάνθη την προσεχή Κυριακή (12/02) στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στο Ο.Α.Κ.Α.
Ο Σπύρος Βάλλας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον προχθεσινό αγώνα με τον Άρη ενώ ο Ντάνι συμπλήρωσε κάρτες κι έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο το «τριφύλλι».
Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να βρει τρόπο να συμπληρώσει τα «κενά» που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ενδεκάδα της ομάδας, σε ένα παιχνίδι που η Ξάνθη θα αναζητήσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό πάντως είναι ότι επιστρέφει ο Μάουρο Πόι ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής με την οποία είχε τιμωρηθεί (4 κίτρινες).    
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Αυλαία με εκτός έδρας νίκη για Άβατο

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Πετεινός Αυλαία με την 34η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή, με πολλά …