500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γραμμάρια μαργαρίνη
Μια πρέζα αλάτι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
50 ml κρύο νερό
Μαρμελάδα μήλο ή όποια άλλη γεύση εσείς επιθυμείτε
Ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Προσθέτουμε την παγωμένη μαργαρίνη σε μικρά κομμάτια στο αλεύρι τρίβοντας με τα δάχτυλά μας ώσπου να γίνουν να γίνει τρίμματα. Βρέχουμε με λίγο παγωμένο νερό, 1 κουταλιά της σούπας κάθε φορά, και ανακατεύουμε έως το μίγμα να γίνει ζύμη την οποία βάζουμε σε μεμβράνη και στο ψυγείο για ½ ώρα.
Την βγάζουμε απ’ το ψυγείο και αφού ξεπαγώσει λίγο τη ζυμώνουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και τη χωρίζουμε σε τέσσερα κομμάτια.
Ανοίγουμε τέσσερα φύλλα και κόβουμε στρόγγυλα κομμάτια με ένα ποτήρι. Βάζουμε ένα κουταλάκι μαρμελάδα μήλου στο καθένα και διπλώνουμε πιέζοντας τις άκρες να κολλήσουν. Τα τοποθετούμε σε λαδόκολα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 20 λεπτά. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα στο σερβίρισμα.