Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 14 προσλήψεις στο Τμήμα Καθαριότητας του δήμου Ξάνθης

14 προσλήψεις στο Τμήμα Καθαριότητας του δήμου Ξάνθης

0

 

Αιτήσεις έως τις 10 Σεπτεμβρίου

 

Ο Δήμος Ξάνθης, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα τέσσερα (14) ατόμων, προς κάλυψη των επειγουσών αναγκών λειτουργίας του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στα πλαίσια λήψης κατεπειγόντων μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 14 Τέσσερεις (4)   μήνες

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι συνιστάται να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα συνημμένα σε αυτήν έγγραφα έως τις 10-09-2020 λόγω του κατεπείγοντος, ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: . Αν αυτό δεν είναι εφικτό, καλούνται να τα υποβάλουν στην Δημαρχείο Ξάνθης, Πλατεία Δημοκρατίας 67132 Ξάνθη σε κλειστό φάκελο.

 

 

12 προσλήψεις στο Τμήμα Αθλητισμού του δήμου Ξάνθης

 

Έως στις 10 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις

 

 

Ο Δήμος Ξάνθης,  ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων, προς κάλυψη των επειγουσών αναγκών λειτουργίας του Τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στα πλαίσια λήψης κατεπειγόντων μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα

αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και τη χρονική περίοδο:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ  6 Τέσσερεις (4) μήνες
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 4 Τέσσερεις (4) μήνες
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 2 Τέσσερεις (4) μήνες

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι συνιστάται να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα συνημμένα

σε αυτήν έγγραφα έως τις 10-09-2020 λόγω του κατεπείγοντος, ηλεκτρονικά στην

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: prosop@cityofxanthi.gr. Αν αυτό δεν είναι

εφικτό, καλούνται να τα υποβάλουν στην Δημαρχείο Ξάνθης, Πλατεία Δημοκρατίας

67132 Ξάνθη σε κλειστό φάκελο.

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για το Πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ανέργων

 

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στις γυναίκες

 

Αναρτήθηκαν χθες Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020, στον ιστότοπο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων και απορριφθέντων της αξιολόγησης ωριμότητας επιχειρηματικών ιδεών για το «πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων, ηλικίας 18-29 ετών», με έμφαση στις γυναίκες.

 

Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη ανέργων που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια. Οι επιτυχόντες θα κληθούν στη φάση αυτή του προγράμματος να συμμετάσχουν σε δράσεις καθοδήγησης (coaching), με απώτερο στόχο να ενισχυθούν οι δυνατότητές τους για πρόσβαση στην αγορά εργασίας, μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης νέων επιχειρήσεων.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ενότητα «Νέα & Ανακοινώσεις», με τίτλο «Ανάρτηση οριστικών πινάκων αξιολόγησης ωριμότητας επιχειρηματικών ιδεών, επιτυχόντων και απορριφθέντων, του πιλοτικού προγράμματος υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων 18-29 ετών». Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους πίνακες με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους για την τελική κατάταξή τους και, σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν.

Οι επιτυχόντες άνεργοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) από τους καθοδηγητές (coaches) για την ένταξή τους στη δράση της καθοδήγησης.

 

Ένοπλες δυνάμεις: 12.000 προσλήψεις για την ενίσχυση των συνόρων

 

 Πώς θα γίνουν

 

Ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων με την πρόσληψη άνω των 12.000 οπλιτών πρόκειται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ που φέτος λόγω COVID-19 πραγματοποιείται υπό ειδικές συνθήκες.

Ήδη μέχρι τώρα έχουν προσληφθεί 1.400 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης και αναμένονται άλλοι 600, ολοκληρώνοντας έτσι το σύνολο των προσλήψεων με βάση την προκήρυξη του υπουργείου Εθνικής άμυνας.

 

Η θητεία τους έχει χρονική διάρκεια 6 έτη με δυνατότητα επέκτασης στο βαθμό που επιτρέπει και ο προϋπολογισμός.

Σε ό,τι αφορά στην πρόσληψη των 12.000 ανδρών και γυναικών θα γίνει σε βάθος δεκαετίας γιατί, όπως εξηγεί ανώτατο στέλεχος του πενταγώνου, η σταδιακή πρόσληψη των οπλιτών δεν θα προκαλέσει και προβλήματα στη λήξη της θητείας τους διότι θα γίνει σταδιακά η απόλυση, όπως και η πρόσληψη.

Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος γνωρίζει άριστα ότι αν η διαθεσιμότητα του βρισκόταν στα επίπεδα του 2010 θα είχε ακόμη περισσότερες δυνατότητες στον επιτελικό σχεδιασμό που κάνει στο Αιγαίο.

Έτσι στην συνάντηση του με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη εξασφάλισε την πίστωση για 17.000 προσλήψεις αξιωματικών όλων των ειδικοτήτων για την προσεχή πενταετία.

Πρόκειται για Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ), Οπλίτες Βραχύβιας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) οι οποίοι μετά το πέρας της θητείας τους μπορούν να παραμείνουν επί έξι χρόνια συνολικά (3+3) στο Στρατό και αργότερα να μονιμοποιηθούν αλλά και αξιωματικούς των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων (Σχολή Ευελπίδων, Σχολή Εθνικής Άμυνας κ.α).

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …