Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Δεν κλείνει η εστίαση στην Ξάνθη

Δεν κλείνει η εστίαση στην Ξάνθη

0

Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης, Μ. Τσιακίρογλου: «Δεν ανήκουμε στην ΠΑ.ΣΚ.Κ.Ε.ΔΙ αλλά στην Π.Ο.Ε.Σ.Ε. Αυτή είναι η κλαδική Ομοσπονδία που μας εκπροσωπεί και όχι ένα πρωτοβάθμιο σωματείο πανελλαδικής εμβέλειας»

Η ΠΑ.ΣΚ.Κ.Ε.ΔΙ ανακοίνωσε κλείσιμο των καταστημάτων από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου – Συμμετέχει η Αλεξανδρούπολη

 

 

 

Απόλυτα ξεκάθαρη και κατηγορηματική ήταν η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης κα Μαίρη Τσιακίρογλου αναφορικά με την απόφαση του Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑ.ΣΚ.Κ.Ε.ΔΙ) να βάλει λουκέτο στην εστίαση από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου, ως πράξη αντίδρασης , εγκαλώντας την κυβέρνηση για «αδιαφορία» στα αιτήματα του κλάδου.

Η κα Τσιακίρογλου μιλώντας στο «Ε» ανέφερε πως η ΟΕΒΕ Ξάνθης δεν συμμετέχει στην απεργία της ΠΑ.ΣΚ.Κ.Ε.ΔΙ και δεν αναγνωρίζει την απόφασή της καθότι είναι ενταγμένη στην κλαδική Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) που  αποτελεί το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών της εστίασης. Διευκρίνισε επίσης ότι η ΠΑ.ΣΚ.Κ.Ε.ΔΙ είναι ένα πρωτοβάθμιο σωματείο με έδρα τα Γρεβενά και δεν εκπροσωπεί τον κλάδο μας.: «Η ΟΕΒΕ Ξάνθης ανήκει και εκπροσωπείται  από την ΠΟΕΣΕ. Θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση και εν αναμονή των ανακοινώσεων από τον πρωθυπουργό των μέτρων που αφορούν τον κλάδο μας στην ΔΕΘ δεν θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία των κινητοποιήσεων».

Να σημειώσουμε ότι στην απεργία συμμετέχει η αντίστοιχη Ομοσπονδία της Αλεξανδρούπολης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΙΕΛΚΑ: Συγκράτηση τιμών στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ τον Μάρτιο

Πού καταγράφηκαν μειώσεις και αυξήσεις Με ρυθμό 0,28% «έτρεξε» ο πληθωρισμός στα προϊόντα …