Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Super League: Ξαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα

Super League: Ξαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα

0

«Ποδαρικό» με μεταγραφή για τη Skoda Ξάνθη

Απέκτησε τον 24χρονο μέσο Βαγγέλη Πλατέλα από την Καλλιθέα    

Χωρίς διακοπή συνεχίστηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το πρώτο παιχνίδι του 2012 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.
Το πρωί του Σαββάτου (31/12/2011) και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το αερόβιο πρόγραμμα προπόνησης ενώ το πρωί της Πρωτοχρονιάς έδωσαν εκ νέου το “παρών” τους στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων των Πηγαδίων. Σε ένα κλίμα χαρούμενο όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα αντάλλαξε ευχές και στην συνέχεια έπιασε δουλειά. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και ταχύτητας ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε τις οδηγίες του σε θέματα τακτικής, ενώ με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία ενόψει του αγώνα στο Ηράκλειο.
Για σήμερα το πρόγραμμα έχει ακόμη μία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δημήτρη Κομεσίδη και του τραυματία Λάζαρου Γκατσολάρι που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.  
Ο Πλατέλας πρώτη μεταγραφή για το 2012
Ο 24χρονος Βαγγέλης Πλατέλας είναι το πρώτο απόκτημα της Skoda Ξάνθη για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2012.
Ο ύψους 1.65 μ. μέσος έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα κι έτσι η ξανθιώτικη ομάδα με αστραπιαίες κινήσεις προχώρησε σε συμφωνία μαζί του, ενώ ο παίκτης μετακόμισε ήδη στην πόλη μας καθώς ξεκίνησε προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 12/1/1988. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε στην Καλλιθέα, στην οποία βρισκόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες.
Ο Πλατέλας είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (Football League) και άπαντες στο στρατόπεδο της Καλλιθέας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του. Την καλύτερή του χρονιά την έκανε το 2010-11, με 27 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ τη φετινή σεζόν ο Πλατέλας έπαιξε σε έξι αγώνες, έχοντας 464 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής στους «μπλε».  
Προς Μπαχρέιν ο Μάρα
Αν και ο Μάρα λίγες ημέρες πριν αποδεσμευθεί από την Ξάνθη δήλωνε ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, τελικά φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη καθώς πιθανότερος προορισμός του είναι το… Μπαχρέιν.
Το… βασιλικό συμβόλαιο που του πρότεινε ομάδα από τη χώρα της Μ. Ανατολής είναι ο κυριότερος λόγος για τη μακρινή μετακόμιση του Ρουμάνου καθώς όπως αναφέρουν τα ρουμάνικα ΜΜΕ, ο 34χρονος επιθετικός έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα του Κόλπου, που του προσφέρει συμβόλαιο με αποδοχές 500.000 δολάρια τον χρόνο!
«Είναι πολύ πιθανό ο Μπόγκνταν μετά τις διακοπές να υπογράψει συμβόλαιο με σύλλογο που αγωνίζεται στο Champions League της Ασίας. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που θα συζητηθούν την ερχόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Ρόμπερτ Κρίστιαν Τριφ.  
Καλτέκης Δημήτρης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…