Αρχική Χωρίς κατηγορία Ν. Χαρδαλιάς: Τα επόμενα 24ωρα θα είναι δύσκολα-Να εφαρμοστούν τα μέτρα

Ν. Χαρδαλιάς: Τα επόμενα 24ωρα θα είναι δύσκολα-Να εφαρμοστούν τα μέτρα

0

«Οι πρωτοβουλίες που θα πάρουμε για να καθησυχάσουμε τον κόσμο θα τις δείτε να εξελίσσονται τις επόμενες ημέρες» σημείωσε ο υφυπουργός με αφορμή ερώτηση για την ένταση που σημειώθηκε χθες στον Εχίνο

 

Για δύσκολα 24ωρα μίλησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας έκκληση για τήρηση των έκτακτων μέτρων από όλους τους πολίτες.

Στις δηλώσεις του σημείωσε: «βρεθήκαμε από το πρωί εδώ με τον κ. Τσιόδρα και μαζί με τους δημάρχους, τον περιφερειάρχη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς έτσι ώστε να οριστικοποιήσουμε την εφαρμογή του πλάνου των μέτρων που εξαγγείλαμε χθες.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι δύσκολα, αλλά με τον τρόπο που οι κάτοικοι του Εχίνου αλλά και της Ξάνθης δώσαν τη μάχη το πρώτο διάστημα και την κέρδισαν έτσι πρέπει ουσιαστικά να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.

Κάνουμε έκκληση για την εφαρμογή των μέτρων. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που θα πρέπει να ανησυχούν. Αν τα μέτρα εφαρμοστούν, αν τα τεστ γίνουν, αν υπάρχει συνεργασία που υπήρχε μέχρι τώρα, νομίζω, δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα για να συνεχίσουμε. Χρειάζεται νηφαλιότητα, χρειάζεται ψυχραιμία και πάνω απ’ όλα ότι πρέπει σε όλη τη χώρα να είμαστε προσεκτικοί σε αφύπνιση, σε εγρήγορση. Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε επαγρύπνηση. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να συνειδητοποιήσουν οι κάτοικοι της Ξάνθης ότι αυτός ο όμορφος τόπος πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητά του και για να γίνει αυτό τα επόμενα 24ωρα θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη και στους τέσσερις δήμους της Ξάνθης».

Ο κ. Χαρδαλιάς στην τρίτη αυτή επίσκεψή του στην Ξάνθη ενημέρωσε ότι το πρόγραμμα για τα τεστ θα ανακοινωθεί από τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ και επεσήμανε σε σχετικές ερωτήσεις με αφορμή την ένταση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Εχίνο ανάμεσα σε κατοίκους του οικισμού και αστυνομικούς, ότι «οι πρωτοβουλίες που θα πάρουμε για να καθησυχάσουμε τον κόσμο θα τις δείτε να εξελίσσονται τις επόμενες ημέρες».

Ο κ. Τσιόδρας και ο κ. Χαρδαλιάς με την ολοκλήρωση της σύσκεψης κατευθύνθηκαν στο Νοσοκομείο.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μουσικές γωνιές στο σκηνικό του 9ου Φεστιβάλ « Ξάνθη-Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων»

Ακούσματα από κάθε γωνιά «τραβούν το βλέμμα» ντόπιων και επισκεπτών Σήμερα στις 19:00 επί …