500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο στα 4
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κον κονκασέ
1 κ.σ. πελτέ
1 φλιτζ. ζωμό κοτόπουλο
½ κ.γ. αλάτι
2 κλ. Σέλερι χοντροκομμένο
1 πρέζα μπούκοβο
2 καρότα σε ροδέλες
1 κολοκυθάκι σε ροδέλες
½ φλιτζ. καλαμπόκι γλυκό
1 πιπεριά κόκκινη σε κύβους
1 χούφτα φασολάκια κατεψυγμένα
Λίγες κορυφές μπρόκολου
1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου
1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας
1 καπάκι κονιάκ (προαιρετικό)
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν και προσθέτουμε τον κιμά μας. Ανακατεύουμε και διαλύουμε καλά τον κιμά μέχρι να ασπρίσει τελείως. Προσθέτουμε αλάτι, σκόνη μουστάρδα, πελτέ, κονιάκ και ανακατεύουμε σοτάροντας 1 λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ρίχνουμε μέσα το ζωμό κοτόπουλο, το βαλσάμικο,το σέλερι και το κονκασέ. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνουμε μέσα τα υπόλοιπα λαχανικά, μπούκοβο, συμπληρώνουμε με νερό μέχρι να καλύψουμε και αφήνουμε να πάρουν βράση άλλα 15 λεπτά.